Trappenhal witte shutters moderne lamp

Een shutterparadijs in Duitsland

Grote raampartijen zijn een lust voor het oog. Ze zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een bijzondere openheid in huis. Er komen echter ook een aantal uitdagingen kijken bij dergelijke ramen: het weren van felle zonnestralen en het beperken van de inkijk. Een zevenkoppig gezin wonend aan de Tegernsee in Beieren (Duitsland) stond voor deze uitdaging in hun nieuwbouw woning, maar vond de ideale oplossing: shutters van JASNO. Wij bezochten hun woning voor een fotoreportage en delen graag de prachtige foto’s én het verhaal achter het indrukwekkende interieur van het gezin.

Witte shutters JASNO puntraam
Witte shutters JASNO puntraam badkamer
Witte shutters slaapkamer bureau
Witte shutters slaapkamer

Een harmonieus interieur

Direct bij binnenkomst valt het op dat alles in deze woning goed doordacht is en harmonieus bij elkaar past. Het moderne interieur bestaat uit zachte kleurtinten met hier en daar een opvallend kleuraccent of kunstitem, zoals de tijdloze design hanglampen in het trappenhuis en de grote schilderijen. “Het moet vooral een comfortabel huis zijn voor ons gezin en een open huis voor vrienden. Gewoon een plek om je goed te voelen,” aldus de bewoners.

Trappenhuis met witte shutters en modern schilderij

Een strakke look met shutters

Voor de bewoners was het van belang dat de raamdecoratie zou aansluiten bij de rest van het strakke interieur. Ook zochten zij functionele raambekleding om eenvoudig de gewenste lichtinval te regelen. De bewoonster: “Ik had de producten van JASNO al vaker voorbij zien komen en ik heb ze altijd mooi gevonden. Ik houd van de rechtlijnigheid van de shutter en het feit dat ik de panelen in zijn geheel of gedeeltelijk open kan zetten, of gewoon helemaal kan sluiten. Ook het buitenaanzicht van het huis met shutters vind ik geweldig.”

Witte shutters badkamer groot en klein raam

Witte shutters voor een tijdloos interieur

De bewoners kozen in alle vertrekken voor Primewood shutters  van JASNO in de kleur 9010 Pure White, met een 89mm lamel en silent view bediening voor een extra strakke uitstraling. Het was voor hen al snel duidelijk dat ze niet voor een kleine lamelmaat zouden kiezen: “Het moet zo recht mogelijk zijn, zonder al te veel kleine latjes of onderverdelingen.” Ook het grote schuine raam in de badkamer is voorzien van de maatwerk shutters wat de ruimte een idyllische karakter geeft.

Dat shutters ook goed te combineren zijn met gordijnen, is te zien in één van de slaapkamers. “Ik zou nu zelfs voor zwarte shutters durven te kiezen in sommige ruimtes. Maar momenteel zijn er geen veranderingen in het interieur gepland,” vertelt de bewoonster ons.

Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihren JASNO Shutters!

Vraag de JASNO shutters brochure aan
Witte shutters JASNO puntraam badkamer schuin