Shutters vtwonen in erker jumbotron 2

JASNO in VTwonen – Weer Verliefd op je Huis Lisse

Zondag 4 december is alweer de laatste aflevering te zien van VTwonen – Weer Verliefd op je Huis met onze raamdecoratie, tevens de laatste van het seizoen. In deze aflevering ondergaat de woning van Judith, Roy en hun drie kinderen een complete make-over. Het gezin woont sinds acht jaar in een jaren ’30 woning in Lisse, echter krijgen ze de basis van de woonkamer en de keuken maar niet goed. Omdat ze beide compleet uiteenlopende woonsmaken hebben, is het compromis wit met grijs. Gelukkig weet vtwonen styliste Fietje daar wel raad mee!

Beachy vibes versus industriële bakstenen

Voor Roy en Judith is de grote leefkeuken de belangrijkste ruimte in huis. Judith houdt erg van koken en het gezin brengt dan ook veel tijd door aan de lange keukentafel. Ook is Judith dol op alles wat te maken heeft met het strand. Als het aan haar ligt heeft het nieuwe interieur veel beachy vibes, hout, wit en zachte stoffen.

Maar Roy houdt juist van een stoer industrieel interieur, met veel donkere kleuren en houten materialen. Twee elementen die in zijn ideale interieur zeker niet mogen ontbreken zijn leer en bakstenen.

Raamdecoratie voor dakserre en glas-in-lood ramen

De grote dakserre in de leefkeuken springt bij binnenkomst direct in het oog. Hier hangen de shutters van de vorige bewoners nog voor de dakramen. De deuren en ramen daaronder hebben momenteel geen raambekleding, maar dankzij het schaduwdoek in de tuin schijnt de zon niet naar binnen en wordt inkijk voorkomen.

In de voorkamer vinden we twee glas-in-lood ramen, momenteel bekleed met een plissé gordijn en overgordijnen. Het glas-in-lood is een authentiek element van deze jaren ’30 woning en deze moet dan ook zeker zichtbaar blijven.

Benieuwd voor welke raamdecoratie vtwonen styliste Fietje kiest en hoe zij de woonwensen van Roy en Judith combineert? Kijk aanstaande zondag 4 december om 19:30u naar de make-over op SBS6 of lees ons blog.

Bekijk andere vtwonen make-overs
Dakserre Lisse vtwonen