Houten jaloezieën in een zwarte uitvoering met ladderkoord van het merk JASNO

Houten jaloezieën,voor iedere ruimte

Onze blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling.

Het verschil met shutters? De lamellen van de jaloezieën trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden.

Houten jaloezieën van JASNO in de badkamer
Houten jaloezieën van JASNO in een zwarte uitvoering voor 4 ramen in de woonkamer
Zwarte houten jaloezieën van JASNO met monocommando-ketting
Houten jaloezieën van JASNO in privacy uitvoering

Creëer je eigen stijl methouten jaloezieën van JASNO

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze houten jaloezieën passen altijd in het interieur. 

De belangrijkste kenmerken van onze jaloezieën

  • Altijd op maat gemaakt.
  • Leverbaar in Paulownia hout; een lichte maar stevige houtsoort waardoor de lamellen niet kromtrekken.
  • Lamellen leverbaar in breedtemaat 50mm en 63mm.
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden nog meer privacy.
  • Ladderband in verschillende breedtes; de smalle band van 10mm, standaard (25mm) of extra breed (38mm).
  • Ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband.
  • Blinds met monocommando-ketting. Met deze optie kunnen de jaloezieën door middel van één kunststof ketting zowel opgetrokken als getuimeld worden. De ketting is bovendien standaard voorzien van de kindveilige JASNO-hanger. In deze hanger zit een snijmechanisme wat bij gewicht in de lus de ketting doorsnijdt om zo verstikking te voorkomen.
Vraag kleurstalen aan Vraag onze brochure aan
Specificaties

Meer licht zorgt voor meer sfeer

We hebben 3 verschillende soorten blinds: gelakte, gebeitste of met een matte olielaag. Allemaal worden ze gemaakt van duurzaam Paulownia hout. Dit is zeer licht van gewicht en toch goed sterk. Bovendien zorgt het ervoor dat onze jaloezieën niet kromtrekken. Elk type blind heeft andere eigenschappen:

Gelakte houten jaloezieën

De houtnerf is niet direct zichtbaar bij onze gelakte jaloezieën en dat zorgt juist voor een strakke, moderne look. Gelakte blinds kunnen we tot wel 308 cm breed maken en tot 304 cm hoog. Kies uit diverse stijlvolle lakkleuren of een RAL classic-, F&B- of NCS-kleur.

Gebeitste houten jaloezieën

Bij onze gebeitste jaloezieën zie je de houtnerf terugkomen tot in detail, dankzij de beitskleur. Dit geeft een speelse en landelijke look aan jouw interieur. Combineer met een warme kleur ladderband voor een harmonieuze uitstraling. Kies uit een mooi palet beitskleuren. De maximale breedte van jaloezieën in een beitskleur is 244 cm. De maximale hoogte is 304 cm.

Houten jaloezieën met matte olielaag

Het speelse, landelijke van de gebeitste lamellen, maar minder glans onder een bepaalde hoek? En dat puur natuur gevoel dankzij de matte olie behandeling? Dan kies je voor onze jaloezieën met een matte olielaag. De maximale breedte van jaloezieën met een matte olielaag is, net als de jaloezieën in een beitskleur, 244 cm. De maximale hoogte is tevens 304 cm.

Blinds zijn leverbaar vanaf €275,- per m2. Je kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen. Voor een nauwkeurige offerte ben je bij JASNO zelf of onze vakkundige dealers aan het juiste adres. Onze dealer komt altijd bij je thuis, zodat je verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

Bij onze blinds heb je de keuze uit drie verschillende bedieningsopties: standaard bediening, monocommando-ketting of elektrisch. Elke bedieningsoptie heeft andere eigenschappen:

Standaard bediening

Onze blinds met standaard bediening bestaan uit één optrekkoord en twee tuimelkoorden om de lamellen te kantelen. Om de jaloezie op te halen trek je aan het optrekkoord en zet je de jaloezie vast (op de rem) op de gewenste hoogte door het koord diagonaal te houden. Voor het neerlaten trek je het koord diagonaal naar het midden om de jaloezie van de rem te halen. Met de tuimelkoorden bepaal je de gewenste mate van lichtinval en privacy door de lamellen.
 

Monocommando-ketting

Met deze optie bedien je de houten jaloezieën met slechts één ketting. Dat wil zeggen dat de lamellen met dezelfde ketting zowel op te trekken als te tuimelen zijn. De ketting is standaard voorzien van de kindveilige JASNO hanger. In deze hanger zit een snijmechanisme wat bij gewicht in de lus de ketting doorsnijdt om zo verstikking te voorkomen. Blinds met een monocommando-ketting zijn leverbaar met ladderband 10mm, 25mm en 38mm en met ladderkoord met ponsgat (privacy-uitvoering niet mogelijk). Een van de grote voordelen is dat je minder kracht nodig hebt voor het optrekken van de lamellen.
 

Elektrisch

JASNO blinds zijn ook elektrisch leverbaar met geluidsarme Dooya motorisatie. Je bedient de jaloezieën dan eenvoudig met een afstandsbediening. Je hebt de keuze uit Tilt & Lift of Tilt Only. Bij de optie Tilt & Lift kun je zowel de lamellen als het pakket elektrisch bedienen. Bij de optie Tilt Only kun je enkel de lamellen elektrisch open of dicht zetten. Er hangt dan één koord aan de jaloezieën voor het handmatig optrekken van het pakket.

Connector APP

De motoren kunnen ook via een app op je smartphone bediend worden d.m.v. een WiFi connector bridge. Het is dan mogelijk om verschillende programma’s in te stellen, die ervoor zorgen dat de jaloezieën op een bepaald tijdstip open en dicht gaan. Ook kun je de blinds op ieder moment van de dag bedienen, zelfs wanneer je niet thuis bent.
 

  • Op het kozijn. De blind wordt direct op het kozijn bevestigd. 
  • Binnen de muuropening is de meest gebruikte montage mogelijkheid. De frontlijst wordt tussen de muren bevestigd. De blind kan dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden.
  • Als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de blinds op de muur (op de dag) worden gemonteerd. Ook met deze montage optie verkrijg je een zeer fraai resultaat.
Bezoekers aan de showroom van JASNO in Eersel

Onze houten jaloezieën vrijblijvend bekijken bij jou in de buurt?

Vind een dealer
Hoe werkt het

Het juiste advies voor ieder raam

Bij JASNO hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om een draaikiepraam, openslaande deuren of een badkamer. Onze specialisten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor jouw ramen en jouw huis. We helpen je graag!

Stap 1

Waar ben je naar op zoek?

Stuur ons een mail, bel of kom langs in ons Inspiratiecentrum. Een van onze specialisten vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn met onze producten en geeft je een prijsindicatie. De koffie staat voor je klaar!

Stap 2

Afspraak bij jou thuis

We komen graag bij je thuis om de ramen op te meten. Onze inmeetadviseur bespreekt de precieze mogelijkheden en montageopties voor jouw ramen. Blij met de offerte? We kunnen de opdracht direct na je akkoord in productie nemen.

Stap 3

Aan de slag!

Omdat we snel kunnen schakelen, kan je opdracht gelijk in productie. Alle producten worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt in onze fabrieken. Zo weet je zeker dat je precies krijgt wat bij jouw ramen past.

Stap 4

Installatie van A tot Z

Onze monteurs komen bij je thuis om de raamdecoratie op te hangen. Wij gaan pas weg, als alles perfect gemonteerd, netjes afgewerkt én het weer opgeruimd is! Dan kun jij gelijk genieten van jouw JASNO raamdecoratie.

Dit vinden onze klanten van onze houten jaloezieën

 

 houten jaloezieen wit voor hoog raam keuken impressie

 

 

 

Probeer het gratis uit!

Met de gratis JASNO app visualiseer je hoe shutters en houten jaloezieën bij jou thuis voor de ramen staan.

apple appstore

google play store

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd geworden?

In het JASNO Inspiratiecentrum in Eersel komen je raamdecoratie ideeën tot leven. Laat je inspireren én adviseren op het gebied van JASNO jaloezieën. We laten je graag alle mogelijkheden zien. Wil je liever direct een prijsindicatie? Geen probleem - wij nemen je mee en voorzien je van een passende prijsindicatie.