Zwarte Shutters in de woonkamer voor de schuifpui

Creëer sfeer in de woonkamer met raamdecoratie

De plek om te ontspannen na een lange werkdag, bij te kletsen met vrienden en vanaf de bank je favoriete films en series te kijken; de woonkamer heeft vele functies. Met JASNO raambekleding creëer je een sfeervolle omgeving en verander je de woonkamer in het visitekaartje van je woning. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormt ieder JASNO product een element van luxe in je woonkamer.

woonkamer full witte shutters Egelsbach
 Witte shutters woonkamer raised panel overview vtwonen
Witte houten jaloezieën van JASNO in de woonkamer

Mix shutters of houten jaloezieën met gordijnen

Met JASNO shutters en jaloezieën creëer je niet alleen een fraaie blikvanger in de woonkamer. Combineer ook eens shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect in je interieur. Naast de extra sfeer die gordijnen met zich meebrengen, geniet je ook optimaal van de functionaliteiten van dit product. Een prachtige aanvulling op je jaloezieën of shutters.

Speel met licht in de woonkamer

Met JASNO shutters en blinds creëer je een aangenaam, diffuus licht in de woonkamer. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen en geniet van de tv zonder hinderlijke schitteringen van de felle zon. Om privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar te regelen kies je voor shutters met een tussenverbinding.

De woonkamer zo open als je wilt

Heb je openslaande tuindeuren of een schuifpui in je woonkamer? Dan kies je met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuif je de shutters moeiteloos opzij– en weer terug, zodat je zonder problemen gebruik kunt blijven maken van de doorgang.

 Shutters in serre vtwonen carrousel

Raamdecoratie als zonwering

Door je raambekleding op een warme zomerdag gesloten te houden, blijven de warme zonnestralen buiten en houd je de woonkamer lekker koel. In de winter kan het buiten erg guur en koud zijn. Ook dan levert het sluiten van je raambekleding voordelen op. Door de gesloten raamdecoratie kan de warmte minder goed naar buiten ontsnappen en beperk je de stookkosten.

Vraag een gratis brochure aan ➝
woonkamer witte shutters brugge