Shutters wit voordeur licht en schaduw.jpg

Shutters in of naast je voordeur

De hal of entree; een plek in huis waarbij je misschien niet direct denkt aan het plaatsen van raamdecoratie, maar waar privacy niet minder belangrijk is. Heb je een raam in de voordeur of rondom de voordeur die je wilt afschermen van nieuwsgierige blikken van buitenaf? JASNO shutters passen uitstekend bij deze ramen in de gang.

houten shutters voordeur vtwonen blog impressie
Shutters wit voordeur licht en schaduw.jpg
shutters silentview voordeur in de hal smalle ramen blog impressie vtwonen
Inmeetafspraak meetlint

Geen inkijk dankzij JASNO shutters

Met JASNO shutters regel je de gewenste lichtinval en privacy in één handomdraai. En dankzij shutters met een tussenverbinding hoef je niet te kiezen tussen licht en privacy. Zo zet je de onderste lamellen dicht tegen inkijk en laat je de bovenste openstaan voor zonlicht. Of kantel de lamellen zó, dat er wel daglicht binnenstroomt, maar je geen inkijk hebt.

Regel licht en privacy in stijl

Omdat de entree vaak het eerste visitekaartje van een woning is, wil je deze ruimte stijlvol inrichten. Onze shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn een bijzonder praktisch en sfeervol alternatief voor rol- of vouwgordijnen. Eén shutterpaneel maken we al vanaf 19 cm breed, dus shutters zijn uitstekend toe te passen bij smalle, kleine ramen in of naast de voordeur. Het shutterpaneel bestaat uit verstelbare lamellen die je kunt kantelen. Zo speel je met de lichtinval maar ook met de privacy. Sluit de lamellen helemaal, of draai ze zo dat je kunt zien wie er voor de deur staat.

Bovendien kun je de shutters helemaal matchen met de kleur van je voordeur, of met de muren in de hal. Bekijk hier de stijlvolle lak-en beitskleuren uit de JASNO collectie. Liever een RAL classic-, F&B- en NCS-kleur? Ook dat is mogelijk!

Shutters voordeur Spanje

Advies van de specialist

Welke montagevorm is mogelijk, welke kleur vind je het mooist en past bij je voordeur en entree? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw ramen en interieur. Onze specialisten komen graag bij je thuis voor vrijblijvend advies en meten het raam in zodat er altijd passende shutters worden besteld.

Vraag onze gratis brochure aan ➝
Shutters voordeur speciale vorm