Shutters als kastdeur kledingkast jumbo

Shutters als kastdeuren

JASNO heeft de oplossing voor jouw walk-in closet of ingebouwde wandkast: shutters als kastdeuren! Wij kunnen de shutters helemaal op maat maken, dus ze passen altijd.

 

 Raised Panel louvredeuren - kastdeuren shutters wit bedieningsstok impressie
 raised panels kastdeuren slaapkamer impressie
 raised panel kastdeur detail impressie
 raised panel kastdeuren slaapkamer silentview impressie

Shutters doen je misschien denken aan de bekende Franse louvredeuren. Natuurlijk lijken ze op elkaar, maar er zijn ook verschillen: bij shutters zijn de lamellen verstelbaar, bij louvredeuren niet; shutters worden alleen binnen toegepast en louvredeuren ook buiten. Met onze shutters kun je kiezen uit de JASNO kleurencollectie of het complete palet aan RAL en NCS kleuren. Naast diverse kleuren, heb je ook keuze uit verschillende type shutters (bijvoorbeeld spatwaterproof Aqualine shutters) en lamelbreedtes. Zo stem je je shutters helemaal af op jouw smaak en interieur. De JASNO specialist adviseert bij je thuis hoe de shutters gemonteerd zullen worden. Zo ben je verzekerd van perfect passende shutters, want onze shutters maken we altijd op maat.

Stijlvolle louvredeuren

JASNO shutters zijn uitstekend geschikt als louvredeuren. Wil je ze hiervoor gebruiken, dan worden de shutters als louvredeuren op maat gemaakt voor je. Of creëer een stijlvol accent met shutters als kastdeuren! We bieden ook de mogelijkheid om de onderkant van de shutters een dicht paneel te laten zijn, het zogenoemde raised panel. In dat geval heb je een unieke louvredeur: onder een dicht paneel en boven lamellen! Dit is alleen mogelijk met onze houten Primewood shutters.

 raised panels kastdeuren slaapkamer impressie

Stijlvolle shutters als kastdeuren

Dankzij hun uitstekende ventilerende eigenschappen vormen JASNO shutters ideale kastdeuren bijvoorbeeld voor de inloopkast. Een voordeel van shutters in plaats van louvredeuren: met de beweegbare lamellen regel je de lichtinval. Ideaal als je inloopkast geen ramen heeft. Bediening met stokje of met silent view, je kunt zelf beslissen hoe je de shutters gemaakt wilt hebben voor je kastdeur of louvredeur. Je kunt de lamellen ook vast laten zetten zoals bij louvredeurtjes het geval is. 

JASNO shutters passen altijd

Ontwerp de kast van je dromen: bij de indeling van je kast hoef je geen rekening te houden met de breedte van de louvredeuren. Want wij maken onze shutters altijd helemaal op maat. 

Shutters zijn overigens ook mogelijk als roomdivider of kamerscherm. 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
 raised panel kastdeuren slaapkamer silentview impressie