witte shutters grootste lamelbreedte silentview kantoor jumbo

Raamdecoratie voor de perfecte lichtinval op je werkplek

Het mooiste licht voor je werkkamer, kantoor of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in je voordeel werken met de raamdecoratie van JASNO. Gemaakt met oog voor het kleinste detail, om indrukwekkend en inspirerend te zijn!

Shutters zilver kantoor
Shutters en blinds kantoor
blinds zwart kantoor
Zwarte blinds kantoor

Zet het zonlicht naar je hand met shutters

Je kunt de lamellen van de shutters traploos verstellen in iedere stand die je wilt. Je draait het licht zó, dat het niet in je gezicht of op je beeldscherm schijnt. Ideaal als je bij een felle zon achter je computer of laptop wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing voor raamdecoratie in de werkkamer.

Apart geregeld met de tussenverbinding

JASNO shutters met een tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de bovenste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de onderste lamellen open voor extra licht. Omdat we alle shutters op maat produceren, kunnen we iedere vorm maken die je wilt. Heb je een rond of hoekig raam waar je geen raad mee weet? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Heb je een hoog raambreed raam of wil je een roomdivider in je werkkamer of kantoor? Ook dat is geen probleem met onze maatwerk shutters.

Vraag een gratis brochure aan ➝
shutters wit bedieningsstok in het kantoor met rails impressie

Een natuurlijke lichtinval met blinds

Met blinds bepaal je gemakkelijk de lichtinval in je werkkamer of kantoor, weer je felle zonnestralen en houd je nieuwsgierige blikken van concurrenten buiten. Onze houten jaloezieën hebben twee bedieningskoorden waarmee de lichtinval tussen de lamellen door te verstellen is. Trek het pakket op tot de gewenste hoogte of kantel de lamellen. Zo kun je overdag altijd werken in gezond en natuurlijk licht. Ga je liever voor een wat strakkere look? Kies dan jaloezieën met een monocommando-ketting. De jaloezieën zijn dan zowel op te trekken als te tuimelen met één enkele ketting met kindveilige hanger. Of wat dacht je van onze elektrische jaloezieën voor optimaal comfort vanaf je bureaustoel?

Ga je voor ladderband of ladderkoord? Kies je 50 of 63 mm lamellen? En welke kleur past er het beste bij je werkkamer? Jaloezieën van JASNO worden altijd op maat gemaakt. Wij adviseren je graag! Zo kies jij de jaloezie die jouw werkplek helemaal compleet maakt.

Kom langs in ons inspiratiecentrum ➝
Blinds zwart kantoor