Zwarte blinds Smile

Slimme raamdecoratie is de toekomst

We leven in een tijd waarin je gehele huis elektrisch te bedienen is. Lampen, speakers, alarmen, de verwarming, televisies én raamdecoratie! Alles om je leven nog makkelijker te maken in deze drukke tijden. Ook bij JASNO bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor gemak met je raambekleding.

Binnenkomst hal Pascal, Lorena, Mark
Houten jaloezieën van JASNO in close-up
Blinds wellness 1 780x520

Optimaal gemak met elektrische jaloezieën van JASNO

Gewoon vanaf je bank of bed je raamdecoratie bedienen? Ontdek het toppunt van gemak met onze elektrische raamdecoratie. Heb je hooggelegen ramen of ramen waar je niet zo makkelijk bij kunt? Of heb je juist een groot, breed raam waar je raamdecoratie voor zoekt? Dan zijn onze elektrische houten jaloezieën (blinds) de oplossing. Vanuit je luie stoel kun je deze raamdecoratie moeiteloos in de gewenste stand zetten. Bovendien is deze raambekleding kindveilig, omdat er geen bedieningskoorden los hangen.

Houten jaloezieën met Dooya motorisatie

De JASNO blinds zijn verkrijgbaar in een elektrisch bedienbare versie. Met één druk op de knop is deze raambekleding gemakkelijk in de gewenste positie te zetten dankzij Dooya motorisatie. De elektrische bediening werkt met een 12V-motor. Het is zelfs mogelijk om meerdere blinds in één ruimte met dezelfde afstandsbediening tegelijkertijd te bedienen.

Kies je voor de WiFi hub dan kun je de blinds koppelen aan je smartphone. Ook mogelijk met spraakbediening dankzij de Connector - Motor That Talks Back app. Het koppelen van de hub kan op een 2.4GHz Wifi netwerk. Een groot voordeel is dat je met deze app meerdere scènes (vaste posities) kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld timers instellen zodat je raamdecoratie op bepaalde tijdstippen automatisch opent en sluit. Een weekje op vakantie? Niemand zal doorhebben dat jouw huis tijdelijk onbewoond is. Breekt ’s middags de warme zomerzon door en ben je op kantoor? Met je smartphone kun je je raamdecoratie altijd en overal bedienen, zodat je thuiskomt in een koel huis.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝

Elektrische houten jaloezieën

Bij onze houten jaloezieën zijn er twee mogelijkheden voor de elektrische uitvoering: Tilt & Lift of Tilt Only. Bij de Tilt & Lift optie kun je niet alleen de lamellen elektrisch kantelen, maar ook het hele pakket ophalen of laten zakken door middel van de afstandsbediening of smartphone. Bij blinds breder dan 1,90 m adviseren we om voor deze optie te gaan. Het optrekken van het hele pakket met een koord kan namelijk zwaar zijn.

Bij Tilt Only kun je enkel de lamellen elektrisch kantelen, het pakket ophalen of laten zakken doe je dan door middel van een koord. Deze optie adviseren we bij ramen waar de blinds altijd op dezelfde hoogte hangen. Door het elektrisch kantelen van de lamellen bepaal je de gewenste lichtinval op ieder moment van de dag. Onze adviseurs kunnen samen met jou de beste keuze maken voor jouw ramen.
 

Laat je inspireren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw ramen met onze elektrische raamdecoratie? Of wil je onze raamdecoratie in het echt bewonderen? Kom dan langs in ons inspiratiecentrum voor een gratis adviesgesprek of demonstratie en ervaar het gemak van onze elektrische blinds zelf. In ons inspiratiecentrum vind je een elektrische blind met de Tilt Only én Tilt & Lift optie en kun je de afstandsbediening of bediening via een smartphone of tablet zelf ervaren. Laat je inspireren en adviseren door onze adviseurs en ontdek wat de beste oplossing is voor jouw raampartijen.

Vraag onze gratis brochure aan ➝
Shutters op rail showroom JASNO