shutters serre wit jumbo

Een inmeetafspraak bij JASNO

Je bent in de JASNO showroom geweest of je hebt onze raambekleding gezien bij een van onze dealers. Natuurlijk ben je nu benieuwd naar de mogelijkheden met onze raamdecoratie bij jou thuis. De volgende stap is dan het inplannen van een inmeetafspraak met een JASNO adviseur. Onze klantenservice collega’s Mark, Nicole en Niels zoeken graag naar een beschikbare datum en plannen de afspraak voor je in. Maar wat houdt zo’n inmeetafspraak nou eigenlijk in en wat kun je van ons verwachten?

Vrijblijvende inmeetafspraak

Een inmeetafspraak met een JASNO adviseur is geheel vrijblijvend, er worden dus geen kosten voor berekend. Onze specialisten komen graag bij je thuis voor het professioneel en nauwkeurig opmeten van je ramen en het uitbrengen van een advies op maat. Belangrijk alvorens wij een inmeetafspraak inplannen is dat de woning volledig afgerond moet zijn. Het gaat dan met name om de afwerking in en rondom de kozijnen. Omdat onze raamdecoratie op maat wordt gemaakt is het van groot belang dat er na het inmeten van de raampartijen niet meer gestuct wordt, er geen nieuwe vloer gelegd wordt (van belang bij ramen/deuren die tot de grond lopen) en de vensterbanken niet vervangen worden. Om het beste resultaat met onze raamdecoratie te garanderen, komen wij graag inmeten wanneer bovenstaande zaken volledig zijn afgerond in je woning.

Vraag een vrijblijvende afspraak aan ➝

Goed en eerlijk advies op maat van de specialist

De raampartijen worden tijdens het inmeten nauwkeurig bestudeerd en de specialist kijkt naar de mogelijkheden voor het monteren van de gewenste JASNO raamdecoratie. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele vensterbanken, radiatoren, vloerhoogtes, klinken etc. Zit de raamklink bijvoorbeeld in de weg? Wij leveren ook een platte raamkruk, ideaal voor producten die dicht bij het raam geplaatst worden.

De inmeter brengt een advies uit met betrekking tot de montage van je raamdecoratie. Is het in jouw specifieke situatie het beste om de raamdecoratie in de dag, op de dag, op het kozijn of tegen het plafond te monteren? Ook denkt de specialist graag ter plekke met je mee over zaken als:
- Welke lamelmaat past het beste bij deze raampartij?
- Welke bedieningsoptie is het mooiste en meest praktische in deze situatie?
- Welke paneelverdeling (bij shutters) past het beste bij dit raam?
- Op welke hoogte kan ik de shutterlamellen het beste splitsen?
- Welke kleur raamdecoratie matcht bij de rest van het interieur? Etc.

Je kunt alle kleuropties bekijken in de JASNO kleurstalenkoffers die de specialist standaard meeneemt naar de inmeetafspraak. Naast de kleurstalenkoffers heeft hij ook een aantal shutter demopanelen bij zich. Zo kun je direct de verschillende opties met onze shutters visualiseren, denk aan silent view/bedieningsstokje, verschillende lamelmaten etc.

Apparatuur voor het inmeten

Afhankelijk van welke raamdecoratie je voorkeur heeft, zal de inmeter de juiste meetinstrumenten meenemen naar de inmeetafspraak. Standaard gebruiken onze specialisten een rolmaat, waterpas en lasermeter voor het nauwkeurig inmeten van je raampartijen. Maar heb je bijvoorbeeld een toog raam of rond raam in huis? Dan mag onze ProLiner niet ontbreken.

Inmeetafspraak JASNO

Vrijblijvende offerte op maat

Nadat alle opties in detail zijn besproken brengt onze specialist ter plaatse een offerte op maat uit. Deze wordt nauwkeurig doorgenomen en uiteraard heb je alle tijd voor eventuele vragen. Wil je nog even nadenken over het voorstel? Geen enkel probleem. Ga je akkoord met de offerte? Te gek! Je kunt de offerte ter plaatse accorderen, waarna onze specialist de order verder voor je verwerkt en de bestelling in productie kan worden genomen.
 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan ➝
Shutters Kampen vtwonen tuinkamer liggend 062.jpg