Witte shutters in een keuken in Heemskerk

Start-ups

Innovatie is wat ons bindt

Een start-up is een jong bedrijf dat zich kenmerkt om haar vernieuwende ideeën. Zo is JASNO ruim 20 jaar geleden ook ontstaan. Vanuit het innovatieve gedachtengoed gaat JASNO graag samenwerkingen aan met jonge bedrijven die nog aan de voet staan van een succesverhaal.

De Geurzussies: Geurstokjes, roomspray, geurkaarsen en meer 

De (h)eerlijke geurproducten van Geurzussies zijn 100% vegan en worden gemaakt van dierproefvrije ingrediënten. Stuk voor stuk handgemaakt en duurzaam, tot aan de verpakkingen toe. De kaarsenwas komt van de Sojaboon en is daarom 100% plantaardig en ecologisch. Bovendien is sojawas veel beter voor de gezondheid van mens en dier. Zo kun jij onbezorgd genieten van een sterke en pure geurbeleving in je interieur.

Bezoek website de Geurzussies

Louter Kamboucha, Voel je kracht & leef je droom

Louter betekent ‘echt, puur, rein en zuiver’ en dat is precies waar de ambachtelijk gebrouwen dorstlessers van Louter Kombucha voor staan. Het geheim van dit drankje ligt verborgen in de subtiele smaken van thee, fruit en specerijen die zorgen voor een ware smaakexplosie. Het bubbelt als champagne, smaakt naar thee en geeft je een gezonde dosis geluk. Een heerlijk natuurlijk alternatief voor frisdrank die je zintuigen prikkelt!

Bezoek website Louter Kombucha