Overige partners

Elkaar versterken dat is waar het om draait

LUXboX dakserres: vergunningsvrij en snel geplaatst

LuxBox is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakserres die uw leefruimte uitbreiden en zorgen voor een unieke ervaring van licht en ruimte op zolder. Dit unieke prefab product kan binnen één dag geplaatst worden en is vrijwel altijd vergunningsvrij. De dakserres zijn bovendien perfect te combineren met shutters van JASNO. De intensieve samenwerking met LuxBox heeft geresulteerd in een speciaal frame waarmee shutters vrijwel naadloos op het dakraam aansluiten. Een mooi staaltje van synergie.

Bezoek website LUXboX
Dakserre luxbox met jasno shutters LR

Wonen in de Regio inspiratieplatform

Wonen in de Regio is een inspiratieplatform volop woontips voor onder andere starters. Zowel op Instagram, Facebook als op woneninderegio.nl inspireren zij iedereen op het gebied van interieur en wonen. Samen met experts op elk gebied, bijvoorbeeld JASNO met shutters, creëren zij blogs om te informeren. Op zoek naar inspiratie, tips en tops voor jouw interieur? Kijk dan zeker op hun website!

Bezoek de website
logo wonen in de regio

Smaakgeheimen, Dressings, sauzen, dips, bierdips, tapenades en kruiden

De heerlijke producten van Smaakgeheimen komen uit het Brabantse Eersel; tevens de standplaats van het hoofdkantoor van JASNO en de JASNO showroom. De producten van Smaakgeheimen zijn ambachtelijk bereid zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, en smaakstoffen. Ze worden geconserveerd op natuurlijke basis met onder andere kruiden. Hoe? Dat is het geheim van de chef-kok! Eet smakelijk!

Bezoek website Smaakgeheimen
Smaakgeheimen

Genoten, noten, zaden, gedroogd fruit, muesli en crackers

Het kraam van Genoten staat elke week op de weekmarkten van Uden, Valkenswaard en Eersel. Met heerlijke noten, zaden, gedroogd fruit, meusli, granen en crackers voorzien zij iedereen met een lach van hun lekkernijen. 

De nootjes van Genoten zijn een lokale favoriet op de weekmarkt in Eersel, de hometown van JASNO. Deze ambachtelijk gebrande nootjes zijn niet alleen een smaakvolle traktatie, maar ze zijn ook een knipoog naar onze eigen identiteit als 'JASNOotjes'. 

Bezoek website Genoten
Genoten