Mees beachvolleybal

Spelen met de zon, scoren in stijl: JASNO sponsort Mees Sengers!

Benieuwd wat deze samenwerking inhoudt en wat de verbindende factoren zijn tussen JASNO en Mees? Lees hieronder verder!

Wij kondigen vol trots een nieuwe samenwerking aan met de veelbelovende beachvolleyballer Mees Sengers. Als symbool van onze gezamenlijke visie, ‘Spelen met de zon, scoren in stijl’, verenigen we onze krachten om Mees te ondersteunen op zijn reis met als droomeindbestemming de Olympische Spelen van 2028. 

De verbindende factor tussen beach volleybal en JASNO raamdecoratie? Juist, de zon! Wij beheersen de kunst van het spelen met de zonnestralen met onze shutters en jaloezieën, waardoor we de zon als het ware 'aan en uit' kunnen zetten, passend bij elke sfeer. Mees beheerst de kunst van het spelen in het zonlicht, buiten op het volleybalveld. Zijn passie voor beachvolleybal wordt gevoed door de zon en het streven naar perfectie in zijn spel weerspiegelt onze gedeelde toewijding aan excellentie. 

Scoren in stijl betekent voor ons het bieden van stijlvolle service, het leveren van hoogwaardige raamdecoratie en het nastreven van perfectie in elk aspect. Dat laatste geldt uiteraard ook voor Mees. Bovendien geldt voor Mees ook het letterlijk scoren van punten in zijn wedstrijden, met onmiskenbare flair.

Vanaf dit beachvolleybalseizoen (2024) is Mees te zien met een JASNO band en JASNO pet en gaan we hem volop steunen in zijn weg naar de winst. 

Mees Sengers (16 mei 2004) komt uit Zaltbommel en is op 16 jarige leeftijd voor zijn deelname aan Beach Team Holland verhuisd naar Den Haag. Naast Beachvolleybal doet hij ook een opleiding Sport Marketing en Communicatie in Tilburg. Zijn grote droom is om op de Olympische Spelen te staan als beachvolleyballer.

JASNO is trotse sponsor van Mees Sengers, Beach Team Holland

Ontdek de mogelijkheden met onze shutters!