Zwarte Shutters in de woonkamer voor de schuifpui

Houten shutters voor sfeer in je woonkamer

Met houten shutters breng je sfeer in je woonkamer. Het is dé plek om te ontspannen na een lange werkdag, bij te kletsen met vrienden of vanaf de bank je favoriete films en series te kijken. Kortom: de woonkamer heeft vele functies. Met de shutters van JASNO creëer je een sfeervolle omgeving en verander je de woonkamer in het visitekaartje van je woning.

shutters silentview in de woonkamer blog vtwonen beurs impressie
Shutters woonkamer Old White Lisse - vtwonen
JASNO shutters hout raamdecoratietrends 2023 woonkamer
Zwarte shutters geraardsbergen

Fraaie blikvanger én sfeer

De shutters van JASNO brengen een element van luxe in je woonkamer. Je kiest niet alleen voor een fraaie blikvanger, maar ook voor raamdecoratie waarmee je direct sfeer creëert. Shutters kunnen als enige vorm van raambekleding worden toegepast, maar ook gecombineerd worden met stoffen gordijnen voor een extra huiselijk en warm gevoel. Of je nu een moderne, landelijke of klassieke inrichting hebt, er is altijd wel een shutter die bij jouw interieur en stijl past.

Speel met licht met shutters in de woonkamer

Met JASNO shutters creëer je een aangenaam, diffuus licht in de woonkamer. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen. Geniet daarnaast van de tv zonder hinderlijke schitteringen van de felle zon. Om privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk van elkaar te regelen, kies je voor shutters met een tussenverbinding. Zo kun je ongegeneerd op de bank hangen, terwijl je tegelijkertijd nog kunt genieten van het daglicht.

Vraag kleurstalen aan Adviesgesprek aanvragen
Shutters in de woonkamer zij altijd een blikvanger

De woonkamer zo open als je wilt

Heb je openslaande tuindeuren of een schuifpui in je woonkamer? Dan kies je met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuif je de shutters moeiteloos opzij én weer terug, zodat je zonder problemen gebruik kunt blijven maken van de doorgang.

Groene shutters JASNO woontrend natuur woonkamer Zwolle

Raamdecoratie als zonwering en isolatie

Wist je dat het Paulowina hout waarvan onze shutters gemaakt zijn een isolerende werking heeft? Door je raambekleding op een warme zomerdag gesloten te houden, blijven de warme zonnestralen buiten en houd je de woonkamer lekker koel. In de winter kan het buiten erg guur en koud zijn. Ook dan levert het sluiten van je raambekleding voordelen op. Door de gesloten raamdecoratie kan de warmte minder goed naar buiten ontsnappen en beperk je de stookkosten.

Overweeg je shutters in de woonkamer? Wij denken natuurlijk graag met je mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien je graag van een deskundig advies.

Shutters in de woonkamer - JASNO zwart

Bewonder onze shutters in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in ons Inspiratiecentrum, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.