Shutters in de keuken.

Shutters als raamdecoratie in de keuken

Lekker kokkerellen, genieten van een heerlijk diner en goed gezelschap… In de keuken, daar leef je. Met shutters in de keuken zorg je voor een ongedwongen atmosfeer. Met de stand van de lamellen reguleer je eenvoudig de lichtinval. Kies voor veel lichtinval op een mooie zomeravond of creëer juist meer privacy tijdens een gezellig diner bij kaarslicht.

Shutters keuken Old White Lisse - vtwonen
Witte shutters eettafel
JASNO shutters keuken vtwonen Ede
shutters in de keuken silentview carrousel

Geschikte raamdecoratie voor jouw interieur

Op zoek naar shutters voor in je keuken? In ons assortiment hebben wij zowel houten shutters als de vochtbestendige kunststof shutters van onze Aqualine collectie. Deze laatste variant is met name geschikt als de lamellen in contact komen met spatwater, bijvoorbeeld als de shutter direct achter de kraan wordt geplaatst.

Haal de natuur je keuken in met houten shutters

Met onze houten shutters creëer je een natuurlijke look in de keuken, voornamelijk als je kiest voor een afwerking met beits waardoor de nerfstructuur behouden blijft. Onze shutters worden gemaakt van het duurzame Paulownia hout. Met deze shutters geef je jouw keuken eenvoudig een gezellige en warme sfeer. Uiteraard is het kiezen van een lakkleur ook mogelijk, wat juist zorgt voor een superstrak resultaat. Of kies een RAL-, NCS-, of F&B kleur om te matchen met je interieur.

Vraag kleurstalen aan Adviesgesprek aanvragen
Witte shutters in keuken Bamberg

Frisse lucht van buiten naar binnen: draaikiepraam ideaal in de keuken

Binnenvallend daglicht en frisse lucht. Een draaikiepraam in de keuken is zo gek nog niet. De kookluchtjes blijven niet meer in huis hangen en ontsnappen naar buiten, terwijl een fris windje zorgt voor verkoeling boven de warme pannen. Een kiep kantelraam in je keuken levert vele voordelen op.

Shutters zijn een prachtige oplossing voor het bekleden van draaikiepramen. Plaats de shutters in de keuken op het kantelraam of, als de dagkant diep genoeg is, vóór het kantelkiepraam. Zo geniet je van de frisse lucht van buiten én bepaal je met de stand van de lamellen de gewenste privacy. Wist je dat shutters ook te monteren zijn op een railsysteem? Dat zorgt ervoor dat onze shutters ook toegepast kunnen worden in een keuken met openslaande tuindeuren!

Shutters draaikiepraam keuken vtwonen JASNO

Schone raamdecoratie in de keuken

In de keuken liggen stof en vette aanslag voortdurend op de loer. Het is belangrijk om je raambekleding in de keuken zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden. JASNO-raamdecoratie reinig je gemakkelijk en snel. Je maakt de shutters in de keuken in luttele seconden eenvoudig stofvrij met een plumeau of swiffer. Voor iets hardnekkigere vlekken gebruik je een licht vochtige doek. Je veegt de vlekken en aanslag dan eenvoudig van de lamellen af.

Hulp nodig wat betreft shutters in de keuken? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien je graag van een deskundig advies. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Shutters in de keuken, grijs

Bewonder onze shutters in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in ons Inspiratiecentrum, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.