vtwonen Rhoon blinds woonkamer

Vtwonen make-over; overal elektrische jaloezieën in Rhoon!

Jessamine en Philyan leren elkaar kennen tijdens een Latin feestje en zijn nog maar net samen wanneer ze kersverse ouders worden van Aline (nu 1 jaar). Een jaar geleden kochten zij een nieuwbouwhuis in Rhoon. Ze vielen voor de specifieke vaste elementen, zoals de trap in het midden van de woonkamer, maar hierdoor blijkt de indeling een lastigere opgave te zijn dan zij hadden verwacht. Bovendien hebben ze beide compleet andere stijlen; hoogtijd dat dit jonge stel een thuis krijgt waarin ze zich kunnen focussen op het gezinsleven. 

vtwonen Rhoon jaloezieën woonkamer
vtwonen Rhoon blinds slaapkamer
vtwonen Rhoon blinds keuken
vtwonen rhoon koppel

Oude raamdecoratie

De raambekleding die er hangt, hebben Phily en Jessa overgenomen van de vorige bewoners. Deze zijn door slijtage nodig aan vervanging toe én passen daarbij ook helemaal niet in het ideale interieurplaatje van Phily of Jessa. Hij houdt namelijk van hotel-chique: donkere tinten, strakke elementen en een warme uitstraling. Daarentegen houdt zij van een eclectische woonstijl: een speels interieur met interessante kleurcombinaties en verschillende materialen.

De prachtige schuifpuien aan zowel de voor- als achterkant van het huis, zijn overigens wél een van de redenen waarom Phily en Jessa voor dit huis zijn gevallen. De functionaliteit én look van de raambekleding zijn daarom voor deze ruimtes extra belangrijk. Gelukkig weet styliste Kelly wel raad met deze raampartijen en weet de juiste combinatie tussen hem en haar voor het nieuwe interieur!

schuifpui achter Rhoon vtwonen

Elektrische houten jaloezieën in de woonkamer, keuken en slaapkamer

De brede schuifpuien aan zowel de voor- als achterkant van de woning vinden Phily en Jessa prachtig. Styliste Kelly koos voor elektrische houten jaloezieën in de kleur Oyster White. Deze jaloezieën zorgen niet alleen voor een strakke uitstraling, maar bieden ook de mogelijkheid om het licht op een subtiele manier te reguleren. Het feit dat ze elektrisch bedienbaar zijn, past perfect bij het moderne en praktische karakter dat Jessa en Phily nastreven. Bovendien zorgt dit voor een veilige leefomgeving voor kleine Aline, doordat er weinig koorden aanwezig zijn. 
Om de eenheid in het huis te bewaren, kiest styliste Kelly ook in de slaapkamer voor elektrische houten jaloezieën in dezelfde uitvoering als in de keuken en woonkamer. 
 

vtwonen Rhoon blinds slaapkamer

JASNO jaloezieën: perfect voor brede ramen

Doordat onze houten jaloezieën tot een maximale breedte van 308 cm gemaakt kunnen worden, zijn ze perfect voor brede raampartijen. Zo is er voor de schuifpui in de keuken maar één blind nodig om het gehele raam te bedekken. Is je raam breder en heb je twee jaloezieën nodig, zoals in de woonkamer van Jessa en Phily? Ook dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de jaloezieën perfect uitgelijnd zijn en dat de frontlijst uit één geheel bestaat. 
 

vtwonen Rhoon jaloezieën keuken