Witte shutters voor een grote raampartij schuifpui openslaande deuren

Shutters App

JASNO brengt een mobiele applicatie uit voor de iPhone, iPad2,  iPod touch en Android toestellen. Met deze gratis app kunnen mensen in drie eenvoudige stappen hun ramen voorzien van shutters (houten binnenluiken). JASNO is hiermee de eerste in de zonweringbranche die een dergelijke app uitbrengt.

Maak een foto van het raam, geef aan waar de hoekpunten op het raam zitten en plaats de shutters erin. Heel snel en erg realistisch is te zien hoe de raamdecoratie in het interieur oogt. Door te spelen met kleuren, lamelmaten of het aantal shutterpanelen kan de gebruiker de shutters naar wens vormgeven. Ook toont de app de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Droom wordt werkelijkheid

Uit onderzoek bleek dat veel mensen zich afvragen of shutters wel in hun interieur passen. Simon Sants, mededirecteur van JASNO en bedenker van de App: "Ik fantaseerde al jaren over een manier om mensen te laten zien hoe shutters bij hen thuis zouden staan. Want ondanks ons stalenmateriaal en foto's van andermans huizen is dat best moeilijk voor te stellen. Met de huidige technologie is mijn droom werkelijkheid geworden: de JASNO-App. We kunnen potentiële klanten zo nog beter helpen''.

Omzetstijging door shutters in erkers

Volgens JASNO hebben consumenten specifiek veel moeite met het aanschaffen van raamdecoratie voor in een erker. 'Zie ik het glas-in-lood nog wel?' of 'wordt het niet te druk voor het raam?', zijn veelgestelde vragen. Simon Sants: "Fotografeer de erker, bewerk de foto met de App en beoordeel het zelf. Gezien de realistische weergave van de shutters verwacht ik dat we mensen met de App sneller kunnen overtuigen en dat we shutters voor erkers aanzienlijk vaker zullen verkopen".

De JASNO App is gratis te downloaden in de App Store en Android Market.

Shutters app uit 2014