Oud vakwerkhuis in Duitsland bekleed met JASNO raamdecoratie!

We zijn afgereisd naar een klein dorp in Zuid-Hessen, Duitsland, om daar een prachtig oud vakwerk huis te fotografen voor een reportage in het Duitse magazine ‘Wohnen in Landhausstil’. Deze karakteristieke woning uit de 18e eeuw heeft ondanks de moderne renovatie zijn authentieke karakter behouden. Oude balken werden weer tevoorschijn gehaald en het karakter van het huis is meteen voelbaar. Voor alle ramen in het huis werden JASNO raamdecoratie gehangen. Het eindresultaat is verbluffend!

Prachtig lichtspel door houten shutters en jaloezieën

In de keuken hebben de bewoners gekozen voor witte shutters. Op deze manier kan het gezin genieten van de heerlijke ochtendzon tijdens het ontbijt, wat door de lamellen een prachtig lichtspel vertoond. Deze witte shutters worden bedient door middel van een bedieningsstokje. In de aansluitende eetkamer zijn de ramen bekleed met JASNO blinds. Gezien de blinds in dezelfde kleur zijn uitgevoerd passen deze perfect bij de shutters. Deze blinds (jaloezieën) zijn vervaardigd in de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van de lamellen lopen. Omdat de jaloezieën hierdoor extra verduisterend zijn, bieden zij nog meer privacy. Dankzij het gebruik van rustige kleurtinten voor de raambekleding en wanden, komen de authentieke balken aan het plafond mooi tot zijn recht. 

Shutters voor openslaande tuindeuren?

In de woonkamer zijn tevens witte shutters te zien, die voor de openslaande tuindeuren geplaatst zijn. Tijdens grauwe dagen klap je de lamellen eenvoudig dicht waardoor de shutters voor een warme sfeer zorgen. Is het buiten prachtig weer, dan zet het gezin de shutters en de tuindeuren open om te genieten van het zonnetje. Door ook voor deze shutters dezelfde kleur en lamelmaat te gebruiken, vormen deze een rode draad door de benedenverdieping van de woning.

Vouwgordijnen in de slaapkamer

De ouderslaapkamer straalt een enorme rust uit, door de minimalistische decoratie en meubels. De bewoners hebben op advies van JASNO dealer Nilou Jakobeit in deze ruimte gekozen voor folds (vouwgordijnen). Deze folds sluiten aan bij de kleur van het bed en de kozijnen, wat zorgt voor een luchtige ruimte. De folds zijn uitgevoerd in de ‘black out’-versie, waardoor de slaapkamer volledig donker gemaakt kan worden. Ideaal voor een perfecte nachtrust! En ook in de badkamer is JASNO raamdecoratie gebruikt, namelijk de aqualine shutters. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes en zorgen voor een rustige sfeer.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten? Vraag hier een gratis brochure aan of maak een afspraak bij de JASNO dealer bij jou in de buurt.