JASNO shutters Cream Grey vtwonen brede raampartij schuifpui klein

Meterslange shutterwand bij vtwonen in Rotterdam

Charly en Dainara wonen op een bijzondere plek aan het water in Rotterdam. Het stel werd op slag verliefd op deze splitlevel woning, echter hebben ze geen idee waar te beginnen als het op de inrichting aankomt. Dainara houdt van een hotel chique uitstraling met veel donkere kleuren, maar Charly woont het liefst in een woning die lijkt op een Afrikaans strandhuis. Omdat ze het huis eer aan willen doen, schakelen ze de hulp in van het vtwonen team. Gelukkig weet styliste Liza wel raad met hun woonprobleem!

JASNO shutters Cream Grey vtwonen brede raampartij schuifpui klein
JASNO shutters cream grey vtwonen Rotterdam
JASNO shutters Cream Crey schuifpui vtwonen Rotterdam
JASNO shutters Cream Grey close-up vtwonen Rotterdam klein

Beachy vibes versus hotel chique

Na het bekijken van de moodboards van Charly en Dainara weet styliste Liza precies hoe ze het interieur gaat aanpakken. Ze kiest voor een lichte basis met donkere accenten in het nieuwe interieur van Charly en Dainara. De zwarte nissen in de zitkuil trekken direct de aandacht en creëren een hotel chique sfeer. De beachy vibes en de natuurlijke materialen waar Charly zo van houdt, zijn ook duidelijk aanwezig in het nieuwe interieur; veel houten elementen, rotan lampen en een rotan stoel. Charly en Dainara hebben zelf de keuken verbouwd.

JASNO shutters Cream Grey woonkamer vtwonen Rotterdam rotal lamp klein

Raamdecoratie voor een schuifpui

De prachtige meterslange schuifpui in de woonkamer grenst aan het water en zorgt voor veel natuurlijke lichtinval in de woning van Charly en Dainara. Omdat het stel het niet eens kan worden over de raamdecoratie voor deze grote raampartij, hangt er al twee jaar niks voor de ramen. Dit heeft als nadeel dat het in de zomerperiode erg warm kan worden in huis. Daarentegen blijft de warmte in de winter maar moeizaam binnen. Dainara hangt hier het liefst donkere gordijnen op. Maar daar is Charly het absoluut niet mee eens; hij ziet liever iets met houten latjes terugkomen of vitrage. Styliste Liza heeft een mooie en praktische oplossing bedacht voor deze brede raampartij: shutters van JASNO op een vouwrail. Dankzij de vouwrail zijn de shutter panelen eenvoudig opzij te schuiven en in te klappen, zodat je gemakkelijk naar binnen en buiten kunt treden. Bovendien blijft het prachtige uitzicht op het water gewaarborgd én houden de shutters de warmte in de zomer buiten maar in de winter juist binnen dankzij hun licht isolerende werking.

Liza koos voor houten shutters in de kleur Cream Grey (0452), matchend bij het zachte kleurenpalet van de rest van de woonkamer. De shutters zijn uitgevoerd in lamelmaat M (76mm) en met silent view bediening voor een strakke look. De lamellen zijn opgesplitst in meerdere vlakken zodat Charly en Dainara de lichtinval en privacy per deel kunnen reguleren.

JASNO shutters Cream Crey schuifpui vtwonen Rotterdam

Shutters voor je interieur

Aan de voorzijde van de woonkamer hingen eerst donkerblauwe overgordijnen bij het hoekraam met deur. Styliste Liza plaatste ook hier houten shutters van JASNO op een vouwrail. Om eenheid te creëren koos ze voor houten shutters in dezelfde kleur en uitvoering als bij de schuifpui.

Wij wensen Charly en Dainara veel woonplezier met hun nieuwe JASNO shutters!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met onze raamdecoratie in jouw interieur? Kom eens langs in ons Inspiratiecentrum of bij een van onze dealers en laat je inspireren.
 

JASNO shutters vtwonen schuifpui brede raampartij