shutters serre wit jumbo

JASNO op de vt wonen&design beurs 2022 - Expo Greater Amsterdam

Yes, eindelijk mogen we weer! Na twee jaar kan de vt wonen&design beurs eindelijk in volle glorie plaatsvinden. En dit jaar onder een nieuw dak: de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen, voorheen de Expo Haarlemmermeer. Van dinsdag 4 t/m zondag 9 oktober wordt deze plek omgetoverd tot de plek waar je de laatste trends op woongebied kunt bewonderen. En ook JASNO is van de partij!
 

Brochure aanvragen
Houten shutters van JASNO in de eetkamer
Blinds Langen Keuken
Zwarte blinds Schagen

De nieuwste woontrends en raamdecoratie

De vt wonen&design beurs is dé plek waar jij inspiratie opdoet voor de inrichting van je huis, tuin of verbouwing. Ruim 250 woonmerken bieden je gedurende 6 dagen een flinke dosis wooninspiratie en de laatste trends op woongebied, verspreid over 25.000 m2. Onze shutters en blinds bewonder je dit jaar op een gloednieuwe JASNO stand met onder andere een reuze shutter en een reuze swing! Bovendien hebben we leuke winacties op de stand, dus kom zeker even een kijkje nemen, standnummer 2.700.

Je scoort je tickets vanaf 1 juli via: www.vtwonenendesignbeurs.nl of volg onze Facebook pagina en neem deel aan de winacties waarbij je kans maakt op 2 tickets voor de beurs.

 Zwarte jaloezieën in rechthoekig raam met ladderband vtwonen

JASNO vs. Stijlvol Wonen

Je vindt onze raamdecoratie niet alleen op de JASNO stand. Zo ontdek je in het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen onze shutters in een prachtige setting. Vergeet dus zeker ook niet om hier een kijkje te nemen tijdens je bezoek aan de vt wonen&design beurs!

 

vtwonen beurs 2019 stijlvol wonen huis