Grijze shutters vtwonen blog jumbo

JASNO & vtwonen – achter de schermen

Zondag 17 september gaat het gloednieuwe seizoen van vtwonen- Weer Verliefd op je Huis van start. Hét woonprogramma waarin presentator Kees Tol en vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Liza Wassenaar, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven gezinnen helpen om hun huis weer sfeervol in te richten. Wij kunnen niet wachten tot het startschot, want dit seizoen is onze raamdecoratie weer te zien in drie van de twaalf afleveringen. De voorbereidingen zijn natuurlijk al een hele tijd in volle gang, daarom praten we jullie in dit blog graag bij over de ontwikkelingen. Benieuwd hoe onze deelname aan het programma eruit ziet? Lees dan snel verder!

pakketbus2_1
 michel monteert driehoekshutter op ladder.jpg
vtwonen logo weer verliefd op je huis

Een goed begin is het halve werk

Ondanks dat het nieuwe seizoen pas in september van start gaat, beginnen wij in april al met de eerste voorbereidingen. Na een nauwkeurige selectie van de drie huizen waar onze raamdecoratie komt te hangen, gaan we eind mei op pad om de desbetreffende raampartijen in te meten. Voor de bewoners moet het natuurlijk strikt geheim blijven welke raamdecoratie zij krijgen in hun nieuwe interieur. Onze monteurs zijn tijdens deze inmeetsessies dan ook iets mysterieuzer dan je van ze gewend bent.

Na het inmeten kiezen de vtwonen stylisten per woning de gewenste raamdecoratie: shutters of houten jaloezieën. Op basis van het interieurplan en de moodboards die de stellen gemaakt hebben, kiezen de stylisten de kleur, lamelbreedte etc. Na advies van onze monteurs wordt er gekozen voor de beste montage optie per raam. Omdat onze shutters en houten jaloezieën altijd op maat worden gemaakt, is het voor ons van belang om te weten wat er met de elementen in en rondom de raampartijen gaat gebeuren tijdens de make-over. Krijgen de bewoners bijvoorbeeld een nieuwe vloer? Blijft de vensterbank hetzelfde of wordt er nog gestukt rondom de raamopening? Allemaal zaken die voor onze monteurs van groot belang zijn voor het bestellen van de juiste maten shutters of jaloezieën. Nadat deze info bij ons bekend is kan de raamdecoratie besteld worden en is het aftellen totdat deze binnenkomt en geplaatst kan worden!

Monteur JASNO inmeten Kampen vtwonen

Achter de schermen bij vtwonen: raamdecoratie monteren

En dan is het eindelijk zover: de opnamedag! Iedere make-over wordt in twee dagen opgenomen. Tijdens deze opnamedagen is de gehele vtwonen crew aanwezig in de woning; van cameraman tot regisseur en van stylist tot productiemedewerker. Het is een dag met een strakke planning, wat nodig is om de make-over in goede banen te leiden met alle verschillende sponsoren en leveranciers.

JASNO monteert de raamdecoratie tijdens de tweede opnamedag. Onze monteurs zorgen ervoor dat ze deze dag extra vroeg aanwezig zijn, aangezien het een grote en nauwkeurige klus is en het monteren soms onderbroken wordt omdat er gefilmd moet worden: “Stilte op de set!” De montage van onze shutters en jaloezieën wordt samen met en ons logo vastgelegd op beeld en naderhand gemonteerd in de aflevering.

 giel monteert shutters in een erker.jpg

VTwonen - Weer Verliefd op je Huis met JASNO raamdecoratie

De dag van de aflevering is een spannende dag voor het JASNO team, omdat we natuurlijk erg benieuwd zijn naar de reactie van de bewoners op onze raamdecoratie! Ook zien we dan voor het eerst het complete eindresultaat van het nieuwe interieur.

De eerste aflevering met JASNO raamdecoratie is te zien op zondag 22 oktober om 19:30 uur op SBS6

Vraag een gratis brochure aan ➝
vtwonen logo weer verliefd op je huis