JASNO op de vtwonen & design beurs 2019 - RAI Amsterdam

Van 1 t/m 6 oktober 2019 wordt de RAI Amsterdam weer omgetoverd tot dé plek waar je de laatste trends op woongebied kunt bewonderen: de vtwonen & design beurs. Ook JASNO is weer van de partij.

Onze producten bewonder je in de vernieuwde JASNO stand. Hier tonen wij niet alleen onze nieuwste shutters en blinds collecties, we laten je ook graag verschillende mogelijkheden zien met onze folds en swings.

Kom je een kijkje nemen op onze stand? Je vindt ons in hal 11, stand 120.

Magazine huizen

Naast de JASNO stand in hal 11 zijn een aantal van onze producten ook te zien in de inspiratiehuizen van de magazines Stijlvol Wonen en Ariadne at Home.

Stijlvol Wonen

Creëer een subtiele, sfeervolle lichtinval in de woonkamer met folds en geniet van privacy in de badkamer met shutters. Wist je overigens dat shutters ook uitermate geschikt zijn als roomdivider? Je ontdekt het allemaal in het Stijlvol Wonen inspiratiehuis in hal 11. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Ariadne at Home

Shutters op een railsysteem als doorgang naar een ruimte? Het Ariadne at Home inspiratiehuis laat je meerdere mogelijkheden zien met JASNO shutters in één woning. Kom jij ook ideeën opdoen in het Ariadne at Home inspiratiehuis in hal 11?

Nog meer vtwonen

Ook op tv doe je leuke raamdecoratie ideeën op! Vanaf zondag 22 september draait alweer het 11e seizoen van vtwonen - weer verliefd op je huis! Iedere zondag te zien om 19.00 uur op SBS6.