Shutters met raised panel in de eetkamer

JASNO ook in seizoen 15 trotse sponsor van vtwonen - weer verliefd op je huis! 

In september gaat alweer het 15e seizoen van het tv-programma ‘vtwonen – weer verliefd op je huis’ van start. In dit woonprogramma gaan stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Liza Wassenaar, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Het programma wordt ook aankomend seizoen gepresenteerd door Kees Tol. JASNO is wederom trotse partner van het programma, wat betekent dat de bewoners in drie afleveringen verrast zullen gaan worden met onze shutters, blinds en folds.

Over smaak valt niet te twisten

In het programma krijgt het interieur van diverse stellen en gezinnen een complete make-over. Het lukt de stellen namelijk niet om het eens te worden over de inrichting van hun woning. Na de kennismaking met de bewoners ontdekken de stylisten met behulp van moodboards de uiteenlopende smaken en stijlen van de bewoners. Industrieel vs. romantisch, landelijk vs. Scandinavisch; alle woonstijlen komen voorbij. De bewoners mogen tevens een eigen stijlkamer inrichten in woonwinkel Eijerkamp. Hierna gaan de stylisten vol enthousiasme de uitdaging aan om de verschillende stijlen samen te voegen tot één geheel in het nieuwe interieur.

Moodboard vtwonen

Weer verliefd op je huis

Zullen de bewoners ook dit seizoen onder de indruk zijn en weer verliefd worden op hun huis? Het antwoord op deze vraag laat nog even op zich wachten. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal namelijk te zien zijn op zondag 19 september 2021 op SBS6. Styliste Liza gaat dan aan de slag bij Damian en Naomi in Noordwijk.

In welke afleveringen onze raamdecoratie precies te zien zal zijn moeten we nog even geheim houden. Maar wat we wel alvast kunnen verklappen is dat het weer spectaculaire make-overs zullen gaan worden! Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie omtrent onze deelname aan seizoen 15 en blok alvast vanaf 19 september t/m 5 december iedere zondagavond in je agenda!

 shutters in serre vtwonen product