JASNO lanceert nieuwe collectie shutters en jaloezieën

Met een compleet nieuwe collectie shutters en houten jaloezieën gaat JASNO het voorjaar in. Met nieuwe kleuren, nieuwe ladderbanden, nieuwe houtsoort én een nieuwe shutter lamelmaat bieden de collecties nog meer mogelijkheden om consumenten te voorzien van passende raamdecoratie.

Plan nu een adviesgesprek
 Shutters in serre vtwonen carrousel
Close-up blinds wit Langen
Shutters van JASNO in de kleur moss grey voor de openslaande deuren van een woonkamer
 Jaloezieën breed raam kantoor product

De shutters en houten jaloezieën zijn uitstekend te combineren, vanwege dezelfde Paulownia houtsoort. De shutters en blinds zijn in dezelfde kleuren leverbaar en sluiten zo naadloos op elkaar aan. Naast de altijd populaire wit- en zwarttinten vind je een selectie stijlvolle interieurkleuren terug in de collecties. De blinds zijn bovendien ook leverbaar in matte olie afwerking. 

Verbeterde shutter collectie

De shutter collectie is verder verbeterd, om een nóg betere kwaliteit te garanderen. De collectie is daarnaast uitgebreid met een nieuwe lamelmaat: 76mm. “Deze ‘medium’ maat is enorm populair in bijvoorbeeld de UK,” geeft directeur Jeroen Hermans aan. “Wij verwachten consumenten hiermee een aantrekkelijke lamelmaat te kunnen bieden, naast de lamelmaten S (63mm), L (89mm) en XL (114mm) die we al in onze collectie hebben”. 

Zwarte houten Shutters van JASNO voor een draaikiepraam in een punt

Elektrische jaloezieën leverbaar

Hermans: “Ook de blinds collectie hebben we helemaal onder de loep genomen en diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo hebben we vanaf nu ladderbanden in 3 maten: naast onze standaard maat ook een extra smalle of extra brede band. En waar we heel erg blij mee zijn, is dat we vanaf nu onze jaloezieën ook elektrisch kunnen leveren”. 

Zwarte jaloezieën in rechthoekig raam met ladderband

Krijg advies van een specialist 

De nieuwe shutters en houten jaloezieën zijn vanaf nu te bestellen bij een van de vele JASNO dealers in Europa. Deze dealer kan perfect adviseren in de mogelijkheden en kleuren voor houten jaloezieën of shutters. Gelijk een adviseur bij je thuis? Maak dan direct een inmeetafspraak.

Zwarte shutters van JASNO op een draaikiepraam