Jumbotron - Open Bedrijven Dag - JASNO3

JASNO doet weer mee aan de Open Bedrijven Dag!

Op zaterdag 25 maart openen wij onze deuren voor een exclusieve kijk in de wereld van JASNO. Samen met meer dan 120 andere bedrijven in de Kempen en de Peel, zijn we tussen 10.00 uur en 16.00 uur geopend om jong en oud te ontvangen. Krijg een rondleiding van één van de JASNOotjes of loop zelfstandig een ronde door ons bedrijf en kom alles te weten over JASNO raamdecoratie, het bruisende team en nog veel meer. Bovendien geniet je van een heerlijk hapje en drankje, want de foodtruck van Dutch Dumplin is aanwezig om je te verrassen met hun lekkernijen. 


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, ook dan kunnen wij je misschien wel verder helpen. Momenteel zijn we op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker en een Customer Success Medewerker om ons gezellige team te versterken. De Open Bedrijven Dag is de perfecte gelegenheid om laagdrempelig kennis te komen maken met ons bedrijf en het gezellige JASNO team. 


Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan, benieuwd hoe ons bedrijf in elkaar steekt, je aan het oriënteren op het werkveld of wil je eens komen kijken waar je familielid/vriend werkt? Wat je reden ook is, wij verwelkomen je graag aan de Lange Voren 25 te Eersel tijdens de Open Bedrijven Dag (25 maart 2023, 10.00u – 16.00u). Tot dan!
 

Meer informatie