shutters buitenaanzicht klein

Het buitenaanzicht van shutters

Dat onze shutters een prachtige sfeer creëren in je interieur, dat staat vast. Maar ook het buitenaanzicht is voor de eerste indruk van je woning belangrijk. Lees en kijk hieronder verder hoe onze shutters zorgen voor zowel een mooi binnen- als buitenaanzicht!

buitenaanzicht shutters
shutters buitenaanzicht brede raampartij
shutters buitenaanzicht van rob
shutters buitenaanzicht van de geus

Shutters open of dicht?

JASNO shutters worden altijd op maat gemaakt, zo zorgen ze ook van buitenaf voor een stijlvolle uitstraling van je woning. Klap je de shutters open of schuif je ze aan de kant bijvoorbeeld via een rails, dan vallen ze vanaf de buitenkant bijna niet op en kun je gemakkelijk naar binnen kijken. Je hebt dan het gehele raam vrij van raamdecoratie. Heb je de shutters en de lamellen volledig dicht geklapt? Dan kun je helemaal niet naar binnen kijken. Er komt dan dus geen natuurlijk licht naar binnen, maar je hebt wel volledige privacy. Ideaal voor in de avond! Wanneer je de shutters en lamellen volledig dicht hebt, is er ook nog een ander bijkomend voordeel. JASNO shutters worden gemaakt van duurzaam Paulownia hout. Deze houtsoort heeft een isolerende werking, wat ervoor zorgt dat de warmte in de zomer buitenshuis blijft en in de winter geen warmte verloren gaat.

buitenaanzicht getoogd

Shutters: de perfecte combinatie tussen lichtinval en privacy

Wil je wel lichtinval binnen, maar geen inkijk van buitenaf? Zorg dan dat je de panelen onderverdeeld in verschillende secties. Op die manier kun je de onderste lamellen sluiten en de bovenste lamellen open laten voor de lichtinval. Vooral bij ramen aan de straatkant is dit de perfecte oplossing. Zet je de lamellen half open, dan creëer je een prachtig lichtspel op de vloer en de muur. Het licht komt tussen de lamellen naar binnen, maar vanuit buiten kun je (bijna) niet naar binnen kijken. 
Heb je shutters voor openslaande deuren? Dan kun je de deuren openzetten en de shutters dicht. Op deze manier kan de frisse lucht wel naar binnen, maar de felle zon blijft buiten. Let hierbij wel op dat onze shutters geen buiten shutters zijn! Ze kunnen dus niet tegen regen of harde windstoten! 
 

shutters voor openslaande deuren

Match de kleur van je shutters met de gevel van je huis

Wanneer je de kleur van de shutters matcht met de buitenkant van je huis of met je kozijnen, creëer je eenheid en rust. Zijn je kozijnen bijvoorbeeld in de kleur 9005, dan kun je je shutters ook in deze kleur laten spuiten. Of denk eens 'out of the box' en kies juist een contrasterende kleur met je gevel of kozijnen. De shutters vallen dan nog meer op en zijn een echte eyecatcher.

 

Wil je meer informatie over onze shutters? Vraag een gratis brochure of een vrijblijvend adviesgesprek aan.
 

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt ➝
shutters buitenaanzicht klein