Groene shutters en blinds in vtwonen - weer verliefd op je huis!

Na 3 jaar vinden Inge en Aart Jan het hoog tijd om het interieur van hun splitlevel woning in Zwolle aan te pakken. Ze vinden het lastig om de ruimte in te delen. Bovendien komen hun woonsmaken totaal niet overeen. Daar waar Inge houdt van een Scandinavisch interieur met een tikje landelijk, ziet Aart Jan het liefst veel industriële en natuurlijke elementen terug in zijn droominterieur. Gelukkig weet vtwonen styliste Marianne daar wel raad mee!

Groene basis

Marianne heeft groen als basiskleur gekozen voor het nieuwe interieur van Inge en Aart Jan. Deze kleur heeft ze doorgetrokken tot in de raamdecoratie. Zo zijn bij de openslaande tuindeuren JASNO shutters geplaatst in de kleur Moss Grey. Omdat het een vrij grote raampartij is, koos Marianne hier voor een grote lamelmaat (maat L) zonder bedieningsstokje (silent view). De lamellen zijn per paneel opgedeeld in 3 delen, zodat Inge en Aart Jan per deel de lichtinval en privacy kunnen bepalen. Erg handig voor zo’n grote raampartij waarbij je geen inkijk wilt!

Elektrische jaloezieën

Aan de voorzijde van het huis, in de keuken, heeft Marianne gekozen voor elektrische houten jaloezieën van JASNO met lamelmaat 63 mm. Om zoveel mogelijk eenheid te creëren, zijn ook deze in de kleur Moss Grey. De blinds hebben een smalle, subtiele ladderband, tevens in Moss Grey. In de hal hangen jaloezieën in dezelfde kleur.

Wij genieten nog even na van deze make-over met de mooie foto’s!

Aflevering gemist? Hier kijk je ‘m terug.

Kijk voor nieuwe afleveringen van 'vtwonen – weer verliefd op je huis!' iedere zondag om 18.55 uur naar SBS6.