Grijze shutters en folds in vtwonen make-over Heemskerk!

Ruud en Ingrid wonen 28 jaar in dezelfde eengezinswoning. Momenteel woont enkel de jongste van hun drie dochters nog thuis, wat betekent dat ze binnenkort meer tijd met zijn tweeën zullen gaan doorbrengen. Hoog tijd dus voor een nieuw interieur, helemaal in hun stijl. Maar wat is hun stijl? Inge houdt van wit, wit én wit. Ruud houdt van strakke, grote meubels met een industriële touch. Een beetje kleur in huis mag van hem wel. Een hele uitdaging voor vtwonen styliste Eva, maar het eindresultaat mag er zijn!

Shop ons aanbod!

Lichte basis

Eva heeft gekozen voor een lichtgrijze basis op de muren. Om zoveel mogelijk rust en eenheid te creëren, heeft ze deze kleur doorgetrokken in de raamdecoratie. In de erker heeft ze daarom gekozen voor shutters in de kleur Grey White. De lamellen zijn opgesplitst in twee delen zodat Ruud en Ingrid op ieder moment de lichtinval en privacy kunnen regelen. Eva heeft gekozen voor lamelmaat M (76mm breed) en bediening zonder stokje (silent view). Voor het raam aan de zijkant van de woonkamer hangen dezelfde shutters.

Grijze Folds

Aan de achterzijde van de woonkamer hangen JASNO vouwgordijnen in de kleur Simply Grey. Doordat ze gemaakt zijn van een licht materiaal, geweven papier, geven ze de ruimte een luchtige, maar strakke uitstraling. Eva koos voor latten in de kleur Sandy Grey. De folds zijn bevestigd aan het plafond, zodat de hoogte van de ruimte wordt benadrukt.

In het zitgedeelte maakt Eva een statement met één grote, zwarte tv-kast. Deze matcht met de stalen deur en de apparatuur in de keuken. Voor de rest van de aankleding heeft Eva zachte kleuren gekozen.

Wij hebben erg genoten van alle make-overs en hopen je volgend seizoen weer met veel raamdecoratie ideeën te kunnen inspireren!

Aflevering gemist?

Hier kijk je ‘m terugKijk voor nieuwe afleveringen van 'vtwonen – weer verliefd op je huis!' iedere zondag om 19:00 uur naar SBS6.