keuken blinds zwart zeeland NB

Droomboerderij met JASNO shutters en blinds

Een eigen boerderij, midden in de natuur met zoveel mogelijk dieren; dat was de kinderdroom van Mark. En nu is deze werkelijkheid geworden. In het Noord-Brabantse Zeeland hebben Mark en zijn vrouw Chantal hun droomboerderij gebouwd. JASNO shutters en blinds hebben ook een plekje in het prachtige interieur, de perfecte plek dus voor een fotoshoot vonden wij. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees en kijk hieronder verder!

buitenkant zeeland NB droomboerderij
Blinds zwart kantoor
shutters zwart slaapkamer zeeland NB
shutters slaapkamer zeeland NB

Schuine ramen; geen probleem voor shutters!

Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers van het gezin. Mark en Chantal wilden het luxe hotelgevoel creëren in hun slaapkamer. Ontwaken in een ruimte die ze het gevoel geeft dat ze elke dag op reis zijn. Daarom kozen zij voor een slaapkamer en badkamer in één, slechts van elkaar gescheiden door een half hoge wand. De ramen in deze ruimte zijn schuin aflopend, waardoor de zoektocht naar de juiste raamdecoratie een uitdaging was. JASNO shutters bleken de perfecte oplossing. De bewoners kozen voor silent view shutters in de kleur Matte Black (lamelmaat L). Deze strakke, donkere maatwerk shutters vormen een echte eyecatcher en laten de schuine ramen schitteren. Door de panelen in secties te verdelen, kunnen de bovenste en onderste lamellen apart van elkaar bediend worden. Zo kunnen de bewoners zowel genieten van de privacy als van de natuurlijke lichtinval.

Vraag een gratis brochure aan ➝
shutters zwart zeeland NB

Eenheid in het interieur dankzij blinds

De keuken is het hart van het huis voor Mark en Chantal. Mooie en functionele raamdecoratie in deze ruimte was dan ook erg belangrijk. Om de strakke look en de eenheid in het interieur te behouden, kozen Mark en Chantal voor JASNO blinds. Deze houten jaloezieën hangen niet alleen in de keuken maar ook in de studeerkamer van het huis. De blinds hebben ook de kleur Matte Black (met lamelmaat 50mm) en zijn uitgevoerd met het unieke privacykoord. Hierbij lopen de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel, waardoor deze jaloezieën extra verduisterend zijn en nog meer privacy bieden.  

blinds zwart keuken zeeland NB

 

Al met al heeft deze moderne boerderij de kinderwens van Mark mogen vervullen. Mede dankzij JASNO shutters en blinds heeft de familie een waar paleis om in te wonen. Ben jij ook benieuwd wat onze producten in jouw interieur kunnen betekenen? Vraag hier een gratis brochure aan of maak een vrijblijvende afspraak in ons inspiratiecentrum!