Drive-in woning op z'n kop in vtwonen - weer verliefd op je huis!

Na 15 jaar was de drive-in woning van Marco, Ivette en hun twee kinderen toe aan een opknapbeurt. Marco en Ivette hadden echter geen idee waar ze moesten beginnen. Gelukkig was daar styliste Wendy met het vtwonen team! Zij toverden de drive-in woning om tot een droomstek voor het hele gezin.

Begane grond

Marco en Ivette hadden de wens om de ouderslaapkamer van de bovenste verdieping te verhuizen naar de begane grond. Styliste Wendy ging dus ook met deze ruimte aan de slag. Resultaat: een prachtige slaapkamer met veel groen en warme aardetinten, met de uitstraling van een luxe hotelkamer. De aardetinten vinden we o.a. terug in de raamdecoratie. Wendy koos voor shutters in een beigetint, met 89mm lamel en zonder bedieningsstokje (silent view). Het onderste gedeelte van de shutterpanelen is gesloten, raised panel, en geeft de ruimte een chique look.

Ook de ramen en deuren in de hal zijn voorzien van shutters in het wit, allemaal met een 89mm lamel en silent view bediening. Bij de achterdeur zijn shutters geplaatst met een raised panel. Naast het raam bij de voordeur hangen shutters met een tweeverdeling. Zo kan het onderste gedeelte van de lamellen worden dichtgezet terwijl het bovenste deel open blijft, of andersom. Zelfs het kleine raam ín de voordeur is voorzien van shutters!

Eerste etage

In de keuken op de eerste etage heeft Wendy gekozen voor shutters in een beigetint. In het zitgedeelte hangen jaloezieën in dezelfde tint, die een prachtig lichteffect creëren. Wendy heeft op de eerste etage gekozen voor shutters en blinds met een 63mm lamel. Door voor dezelfde tint en lamelmaat te kiezen, creëert Wendy eenheid in het interieur, ondanks dat ze voor verschillende raamdecoratieproducten heeft gekozen.