Big Brother houten jaloezieën JASNO Blinds 2022 woonkamer

Big Brother is watching you and our blinds

Op maandag 3 januari 2022 is het tweede seizoen van de Nederlands-Vlaamse ‘Big Brother’ van start gegaan op RTL5, VIER (BE) en Videoland. In deze realityshow wordt een groep wildvreemde mensen gedurende 100 dagen 24/7 gevolgd in het Big Brother huis door 115 camera’s. De verschillende bewoners moeten samenwonen en kunnen door middel van spellen en uitdagingen geld verdienen voor de pot onder begeleiding van Big Brother. Zij dienen echter wekelijks kandidaten te nomineren. De kijker kan vervolgens stemmen wie van de genomineerden het huis definitief moet verlaten en wie er dus geen kans meer maakt op het winnen van de pot. JASNO verzorgde de raamdecoratie in het nieuwe Big Brother huis.

Big Brother houten jaloezieën JASNO Blinds 2022 woonkamer
Big Brother houten jaloezieën JASNO Blinds 2022 keuken
Big Brother houten jaloezieën JASNO Blinds 2022 buitenaanzicht
Big Brother houten jaloezieën JASNO Blinds 2022 woonkamer2

Raamdecoratie in het Big Brother huis

Het huis van Big Brother staat ook dit seizoen weer in Amsterdam, echter is het interieur voor het nieuwe seizoen compleet gerestyled. Zelfs de indeling van de badkamer, de tuin en het eetgedeelte is volledig op de schop gegaan. Eén ding wat onveranderd is gebleven is de raamdecoratie. In het zitgedeelte en in de keuken hangen namelijk dezelfde JASNO blinds als in seizoen 1 van Big Brother (2021). Onze jaloezieën in een houtlook en met zwarte ladderband zijn netjes tussen de vele camera’s gemonteerd en sluiten naadloos aan bij de rest van het interieur. De blinds accentueren de prachtig hoge ramen van het Big Brother huis en voegen nog meer sfeer toe aan het geheel, zodat de bewoners zich ongetwijfeld snel thuis zullen voelen. 

Big Brother houten jaloezieën JASNO Blinds 2022

Houten jaloezieën op RTL5

Heb je onze blinds in het nieuwe Big Brother huis nog niet gespot? Je bewondert ze dagelijks van 20:30 – 21:30 uur op RTL5, of om 21:30 uur op VIER (BE).

Meer info over onze blinds of wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek of inmeetafspraak inplannen? Wij helpen je graag!