Blinds houten jaloezieën wit in een kinderkamer met nijntje

Jaloezieën in de slaapkamer: voor een goede nachtrust

Houten jaloezieën zijn een goede optie voor in de slaapkamer. Voor een goede nachtrust wil je jouw slaapkamer voldoende kunnen verduisteren, terwijl je tegelijkertijd een rustgevende sfeer wilt creëren. Met de jaloezieën van JASNO ben je niet alleen verzekerd van een goede nachtrust, maar ook van een mooie look overdag.

Houten jaloezieën in slaapkamer van een kind
Blinds slaapkamer Tom
Kinderslaapkamer witte blinds JASNO Dreieich
Close-up blinds wit Langen

Reguleer de lichtinval, bepaal de privacy

Jaloezieën worden ook wel blinds genoemd. Net als bij shutters kun je met jaloezieën eenvoudig spelen met de stand van de lamellen, om zo de inval van het licht te reguleren. Onze jaloezieën zijn daarnaast beschikbaar in een unieke privacy-uitvoering. Hierbij zijn de ladderkoorden die aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen extra verduisterend. Natuurlijk blijft het een product met beweegbare delen en wordt het nooit 100% lichtdicht.

Tip: kies voor donkere jaloezieën als je jouw slaapkamer zo donker mogelijk wilt maken. Wit weerkaatst namelijk, waardoor er meer licht naar binnen valt. Donkere jaloezieën maken je slaapkamer dus nét iets donkerder.

Vraag kleurstalen aan Adviesgesprek aanvragen
Zwarte blinds privacy uitvoering JASNO

Frisse lucht in de ochtend

Je ramen opengooien voor wat frisse lucht in de ochtend? Ook dat is met jaloezieën natuurlijk geen enkel probleem. Onze jaloezieën worden altijd op maat gemaakt en zodanig bevestigd dat je jouw slaapkamerraam in de ochtend eenvoudig kunt openzetten voor wat frisse lucht. Wel zo prettig.

Houten jaloezieën met zwart ladderband JASNO

Jaloezieën voor een antiallergische omgeving

Wist je dat houten jaloezieën ideaal zijn voor mensen met een stofallergie of andere allergieën, zoals hooikoorts? Stofdeeltjes of pollen kunnen zich gemakkelijk hechten aan stoffen gordijnen, waardoor je meer last kunt krijgen van allergische klachten. Kies je voor houten jaloezieën in de slaapkamer? Dan kies je voor een oplossing die heel eenvoudig schoon en stofvrij te houden is. Met een swiffer maak je de lamellen eenvoudig stofvrij. Hardnekkiger vuil kun je verwijderen met een licht vochtige doek.

Overweeg je houten jaloezieën in de slaapkamer? Wij denken natuurlijk graag met je mee. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en voorzien je graag van een deskundig advies.

Houten jaloezieën in slaapkamer

Bewonder onze houten jaloezieën in het echt

Wil je onze producten liever in het echt zien? Kom langs in ons Inspiratiecentrum, bezoek een JASNO-dealer bij jou in de buurt of vraag een gratis kleurstaal aan.