JASNO gaat in de buitenzonwering

Er komt iets moois tot bloei

Wist je dat maar 1 op de 5 Nederlanders zonnebrandcrème smeert? Dat is slechts 20% van de Nederlandse bevolking. Wij dragen graag bij om dit percentage te verhogen door middel van onze kijk op toegankelijke buitenzonwering: de exclusieve JASNO zonnebrandcrème! De afgelopen tijd hebben mensen zich aangemeld als tester voor de nieuwe JASNO buitenzonwering, zonder te weten wat dit was. Vanaf 20 juni 2023 konden zij bij een door hen geselecteerde JASNO dealer het product ophalen en kwamen zij erachter dat het ging om de exclusieve JASNO zonnebrandcrème.

JASNO Zonnebrandcrème is jouw draagbare buitenzonwering, ontworpen om je huid te beschermen.

Met deze actie willen wij bewustwording creëren rondom het gebruik en het belang van zonnebrandcrème tegen huidkanker. Daarom hebben wij KWF Kankerbestrijding verbonden aan deze actie. 

 JASNO in actie voor KWF Kankerbestrijding

JASNO draagt KWF een warm hart toe en daarom hebben wij deze bijzondere actie aan hen verbonden. JASNO shutters en blinds zijn sfeervolle en duurzame raamdecoratie voor een prachtig interieur, de ideale zonwering voor binnen. Naast het upgraden van je interieur staat ook jouw gezondheid bij JASNO hoog in het vaandel. Met onze JASNO buitenzonwering in handformaat geniet je op een verantwoorde manier van de fijne momenten in de zon. 

JASNO Zonnebrandcrème met SPF-factor 30 is jouw draagbare buitenzonwering, ontworpen om je huid te beschermen tegen de uv-straling. De belangrijkste en meest voorkomende oorzaak van huidkanker is de te hoge blootstelling van uv-straling. Eén van de oplossingen om jezelf te beschermen tegen deze uv-straling, is door jezelf regelmatig in te smeren met zonnebrandcrème met een hoge SPF-factor.

Wij waarderen het enorm wanneer je een donatie doet op onze actie-pagina, zodat we samen het KWF steunen. Namens ons en het KWF: dankjewel!

Steun het KWF!
JASNO buitenzonwering juist

Win een JASNO Strandpakket met jouw JASNO Zonnebrandcrème!

Heb jij een exemplaar van de exclusieve JASNO Zonnebrandcrème weten te bemachtigen? Dan maak je nu kans op een JASNO Strandpakket!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Maak een foto / video met de JASNO zonnebrandcrème, deel deze op jouw eigen Facebook of Instagram met @jasnoshutters .
  • Volg @jasnoshutters op Facebook of Instagram.
  • Zorg ervoor dat je bericht (Facebook) of profiel (Instagram) openbaar staat, zodat wij jouw inzending kunnen zien.
  • Op vrijdag 14 juli maken wij de winnaar bekend op onze sociale media.
JASNO buitenzonwering strand