Info
Top

JASNO folds: vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan dat je van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kun je kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie. De light filtering variant met haar subtiele lichtinval. Of voor de geheel verduisterende black-out versie. Welke je ook kiest, door het geweven papier geeft het zonlicht je huis een warme gloed.

Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shuttershouten jaloezieën en verticale lamellen (die ook verkrijgbaar zijn in geweven papier en dus fraai combineren!).

Vouwgordijnen van JASNO in de slaapkamer
Vouwgordijnen folds

Dutch Design vouwgordijnen

Met JASNO folds haal je een stukje Dutch Design in huis. In 2012 heeft JASNO studio Daphna Laurens de opdracht gegeven om na te denken over het vernieuwen van bestaande raamdecoratie. De JASNO folds zijn het resultaat van deze samenwerking. Kenmerkend is het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. Helemaal passend bij de JASNO stijl.
Studio Daphna Laurens ontwerpt en produceert karakteristieke producten die bestaan uit een combinatie van geometrische vormen, natuurlijke materialen en kleuren. De Tafelstukken zijn waarschijnlijk de beroemdste ontwerpen van studio Daphna Laurens.

Vouwgordijnen op maat gemaakt

De JASNO folds zijn anders dan andere vouwgordijnen en daar zijn we trots op! De maximale afmetingen van een vouwgordijn zijn 3.20m hoog en 2.40m breed.

De afwerking is altijd zoals je die van JASNO gewend bent: met oog voor detail. Bekijk in dit overzicht alle pluspunten van de JASNO folds.

 • Textiel: het geweven papier is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Leverbaar in semi-transparant, light filtering of een verduisterende black-out variant. 
 • De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in  zes stijlvolle kleuren. Je kunt ervoor kiezen om de kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant  van elkaar te laten verschillen.
 • Bovenbak: het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, dus zonder gebruik te maken van klitteband. Dit geeft een strak resultaat.
 • Bediening van de vouwgordijnen: aan de bedieningsketting wordt de unieke JASNO kindveilige hanger gemonteerd. Deze snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt.
  Ook is het mogelijk om de folds op afstand te bedienen met Somfy bediening. Ideaal voor lastig bereikbare ramen of voor het gelijktijdig bedienen van meerdere vouwgordijnen!
 • Design: de unieke knopjes op de latten zorgen voor strakke geleiding van de koorden aan de achterkant en geven tegelijkertijd de folds een echte design uitstraling.
 • Volant: de folds worden uitgevoerd met een volant, die de stof beschermt tegen verkleuring. 
 • Onderhoud en garantie: het geweven papier is met een borstel of stofzuiger op lage stand eenvoudig schoon te houden. Je krijgt bovendien van ons twee jaar garantie op het textiel en drie jaar op de houten latten, de bovenbak en het bedieningsmechanisme.
Vouwgordijnen met Dutch Design

Vouwgordijnen thema's

Laat je inspireren door onze sfeerthema’s

Met de vier sfeerthema’s die wij hebben samengesteld voor de folds, kun je kiezen uit een prachtig pallet aan combinaties, passend bij elk interieur. Klik op de naam van het thema om het bijbehorende moodboard te zien.

 • Met de sfeer van Northern Lights licht je huis als vanzelf op. Met het bekende wit uit de JASNO collectie ben je verzekerd van een stijlvol interieur.
 • Met folds in de stijl van Naturally Moody geef je jouw huis een landelijke sfeer. Natureltinten zorgen hierbij voor een ontspannen sfeer en een heerlijk thuiskomen.
 • Het kleurrijke thema Sculptural Mix betovert je huis met haar diepe warme kleuren en geeft je interieur karakter en lef.   
 • Met de stijl van Simply Modern krijgt je interieur een elegante, stoere look. Zachte grijstinten en contrasterende zwarttinten dragen bij aan een stijlvolle en moderne uitstraling.

Wat is de prijs van de vouwgordijnen?

 • Prijs in semi-transparant: hoogte in cm + breedte in cm x €1,30
 • Prijs in light filtering: hoogte in cm + breedte in cm x €1,70
 • Prijs in black-out: hoogte in cm + breedte in cm x €1,80

De prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief voorrij- en montagekosten.
Je krijgt 2 jaar garantie op de stof en 3 jaar garantie op de houten latten, bovenbak en bedieningsmechanisme.

Wil je een prijsindicatie voor de vouwgordijnen?

Ga dan naar de berekeningstool en vul de maten van jouw ramen in. Je krijgt dan een indicatie van de prijs voor de JASNO folds voor jouw raam. Voor een gerichte offerte kun je terecht bij een van onze dealers.

Unieke vouwgordijnen van JASNO

Prijsberekeningstool Dealer zoeken Brochure aanvragen Kleurstaal aanvragen

Webdevelopment & design by Fruitcake