Info
Top

 

Shutters voor (half) ronde ramen

Waar vind je een zonwering voor een rond, getoogd (bij een getoogd raam of venster is de bovenkant gebogen), of half rond raam? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Alle shutters maken we op maat. Daardoor is elke vorm mogelijk. Rechte ramen, dakramen of kantelkiepramen, maar juíst bij ronde ramen komen shutters schitterend tot hun recht. En door de verstelbare lamellen kun je toch de privacy en de lichtinval regelen. 

 

shutters voor ronde ramen

Welke shutters zijn geschikt voor ronde ramen?

Zowel de houten Primewood shutters als de kunststof Aqualine shutters vervaardigen we in allerlei denkbare speciale raamvormen. Ecowood shutters (gemaakt van samengeperste houtvezels) maken we enkel voor rechte raamvormen. Heb je een (half) rond raam, dan kun je kiezen voor Primewood of Aqualine shutters.

Wat is de richtprijs voor een ronde shutter?

Bij onze dealers kan je terecht voor een offerte op maat, en weet je de exacte prijs voor jouw shutter van jouw ronde raam. Eventueel kan je het volgende als richtprijs aanhouden: hoogste hoogte x breedste breedte x €700,- per m2.

Waar koop ik ronde shutters?

Dealers verkopen de JASNO collectie. Een dealer die je kiest, meet bij je thuis de raampartij. Nadat je gekozen hebt welke kleur, lamelbreedte, bedieningsvorm, wordt de shutter besteld. Na levering monteert de dealer ook de shutter. Afhankelijk van het raam zullen de shutters op het raam bevestigd worden of op het kozijn. Door middel van het scharnier kun je de shutters nog open maken om bij je raam te kunnen. Is dit bij jouw raam niet mogelijk? Het shutterpaneel kan ook op het raamkozijn geklikt worden, zodat je het er in één keer kunt afhalen.

witte ronde shutters half rond raam

 

Zijn blinds (jaloezieën) ook geschikt voor ronde raamvormen?

Onze jaloezieën maken we, net als de shutters, altijd op maat. Alleen is een ronde vorm met blinds niet mogelijk. Wil je toch blinds (of folds of swings) voor een rond raam hangen? Het is meestal wel mogelijk met montage óp de dag. De ronde vorm van je raam is dan bij gesloten toestand niet zichtbaar, in tegenstelling bij shutters.

 

Shutters in een vergaderzaal
Shutters op ramen met een speciale vorm en glas in lood
JASNO shutters wit in een badkamer
Shutters op hoge ramen met een speciale vorm
Webdevelopment & design by Fruitcake