Info

Raambekleding voor de erker

In de erker wil je het licht en je privacy perfect kunnen regelen. Niet te veel als de zon schijnt, maar ook weer niet te weinig als het bewolkt is. De erker moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven! Dan tref je in JASNO een uitstekende bondgenoot. Onze collectie bestaat uit shutters (binnenluiken), jaloezieën (blinds), design vouwgordijnen en bijzondere verticale lamellen. Elk product maken we op maat zodat je altijd een mooi en passend product voor de ramen in de erker hebt.

Zeer goede lichtregulatie met shutters en jaloezieën in de erker 

Verstel traploos de lamellen van JASNO shutters en jaloezieën in iedere stand die je wilt. Zo kun je optimaal de lichtinval instellen in je erker. JASNO shutters met tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met licht, doordat de bovenste en onderste helft van het shutterpaneel apart van elkaar te bedienen zijn. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen dicht tegen schitteringen en de bovenste open voor extra licht.

Isolerende eigenschappen van shutters en houten jaloezieën

JASNO shutters en jaloezieën zijn leverbaar in hout. Dit materiaal heeft van nature een licht isolerende werking. Door deze eigenschap zijn houten shutters en jaloezieën van JASNO perfect voor erkers. Ze maken je erker in de zomer koeler en in de winter zet je de shutters lekker open om veel warmte van de zon binnen te krijgen. Een erker in je keuken? Kies dan voor Aqualine shutters, doordat we deze shutters van een hoogwaardig kunststof maken, zijn ze spatwaterproof. Ideale raamdecoratie dus voor de keuken (en andere vochtige ruimtes zoals de badkamer).

 


Shutters in de erker
Vouwgordijnen in erker

Vouwgordijnen in de erker 

Onze folds, ofwel Dutch Design vouwgordijnen van geweven papier, zijn bijzonder én geschikt voor ramen in de erker. Net als bij shutters en blinds, heb je bij folds keuze uit een mooi palet aan kleuren. Bij folds heb je ook nog de mogelijkheid een contrast aan te brengen door de houten latten in een andere kleur dan het textiel te kiezen. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige landelijke uitstraling. Of ga juist voor een eigenzinnige kleurencombinatie en maak van je raam een echte blikvanger. 

Ook heb je keuze uit diverse transparanties van het vouwgordijn. Zo kun jíj bepalen hoeveel inkijk en zonlicht je wilt. Maak je geen zorgen over het schoonmaken van de vouwgordijnen, ze zijn goed te reinigen met de stofzuiger op lage stand. De houten latten kun je, net als onze shutters en jaloezieën, met een stofdoek of licht vochtige doek afnemen.

 

Verticale lamellen in de erker 

JASNO swings, unieke verticale lamellen, kunnen ook toegepast worden in erkers. Dankzij het unieke en originele om-en-om draaisysteem en vele opties in materiaal en kleur, maak je met swings iets bijzonders voor je ramen in de erker. Vooral voor brede ramen, dan komen swings goed tot hun recht.

Gratis inmeetafspraak Prijs berekenen Gratis Brochure Gratis kleurstalen

 

Swings in woonkamer

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.