Info
Top

Geniet van je werkkamer of kantoor met shutters of jaloezieën

Het mooiste licht voor je werkkamer, kantoor of atelier komt van de zon. Laat het zonlicht in je voordeel werken met de shutters en houten jaloezieën van JASNO. Gemaakt met oog voor het kleinste detail, om indrukwekkend en inspirerend te zijn!

Zet zonlicht naar uw hand met shutters of jaloezieën

Je kunt de lamellen van de shutters en houten jaloezieën traploos verstellen in iedere stand die je wilt. Je draait het licht zó, dat het niet in je gezicht of op je beeldscherm komt. Ideaal als je bij felle zon achter de computer wilt werken. Shutters zijn daarom een goede oplossing als raamdecoratie in de werkkamer.

Shutters perfect voor het kantoor
Architecten plaatsen shutters in vergaderruimtes

Apart geregeld met de tussenverbinding

JASNO shutters met tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met licht. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen van de shutters dicht tegen schitteringen en de bovenste lamellen open voor extra licht. Onze shutters en houten jaloezieën zijn ook mogelijk bij hoge en brede ramen in kantoren,  erkers of roomdividers in je werkkamer of kantoor. Of heb je een rond of driehoekig raam waar je al tijden geen raad mee weet? JASNO shutters vormen een van de weinige oplossingen voor speciale raamvormen. Omdat JASNO alle shutters op maat produceert, kunnen we iedere vorm maken die je wilt. Ook bij speciale raamvormen komen shutters schitterend tot hun recht.

 

Ga verder naar shutters en houten jaloezieën in de keuken of vind een dealer in de buurt.

 

Shutters in een vergaderzaal
Winkel River Woods met JASNO shutters
Webdevelopment & design by Fruitcake