Info
Top

Shutters of houten jaloezieën voor serre en erker

In de serre of erker wil je het licht perfect kunnen regelen. Niet te veel als de zon schijnt, maar ook weer niet te weinig als het bewolkt is. De serre of erker moet natuurlijk wel de lichtste plek in huis blijven! Dan tref je in JASNO shutters en houten jaloezieën een uitstekende bondgenoot.

Zeer goede lichtregulatie

Verstel traploos de lamellen van JASNO shutters en houten jaloezieën in iedere stand die je wilt. Zo kun je optimaal de lichtinval instellen in je erker of serre. JASNO shutters met tussenverbinding geven je nog meer vrijheid om te spelen met licht, doordat de bovenste en onderste helft van het shutterpaneel apart van elkaar te bedienen zijn. Zet bijvoorbeeld de onderste lamellen dicht tegen schitteringen en de bovenste open voor extra licht.

Isolerende eigenschappen van shutters en houten jaloezieën

JASNO shutters en jaloezieën zijn gemaakt van hout. Dit materiaal heeft van nature een licht isolerende werking. Door deze eigenschap zijn houten shutters en jaloezieën van JASNO perfect voor serres en erkers. Ze maken je serre in de zomer koeler en in de winter zet je de shutters lekker open om veel warmte van de zon binnen te krijgen.

Shutters in de erker
Shutters voor de serre

Railsysteem voor shutters in de serre

Open of dicht? De ene keer wil je genieten van de natuur om je heen, dan weer kies je voor koel en geborgen. Met de railsystemen van JASNO schuif je de shutters moeiteloos terzijde – en weer terug. Ook erg praktisch als je serre openslaande deuren heeft!

Ook shutters voor het serredak

Als je kiest voor shutters in de serre, vergeet dan het schuine glazen serredak niet! Dankzij ingenieus maatwerk kunnen we JASNO shutters voor het schuine dak plaatsen. Zo kun je optimaal genieten van de lichtinval in deze extra ruimte van het huis. 

 

Ga verder naar shutters of houten jaloezieën in de slaapkamer of vind een dealer in de buurt.

 

Shutters
JASNO houten jaloezieën ofwel blinds buitenaanzicht
Webdevelopment & design by Fruitcake