Info
Top

Creëer sfeer in de woonkamer met shutters en houten jaloezieën

Met JASNO shutters en houten jaloezieën (blinds) verander je de woonkamer in het visitekaartje van je huis. Dankzij hun bijzondere kwaliteiten vormen JASNO shutters en houten jaloezieën een element van luxe in je woonkamer.

Mix shutters en houten jaloezieën met gordijnen

Met JASNO shutters en houten jaloezieën creëer je niet alleen een fraaie blikvanger in de woonkamer. Combineer ook eens houten shutters of jaloezieën met gordijnen voor een stijlvol effect in je interieur.

Creëer sfeer in de woonkamer met shutters en gordijnen

 

Creëer sfeer in de woonkamer met shutters

Speel met licht in de woonkamer

Met JASNO shutters en houten jaloezieën creëer je een aangenaam, diffuus licht in de woonkamer. Speel met de kracht van het invallende zonlicht dankzij de verstelbare lamellen. Geniet van de TV zonder de hinderlijke schitteringen van de felle zon. Kies voor shutters met tussenverbinding en regel uw privacy en lichtinval onder en boven afzonderlijk, door de lamellen van de shutterpanelen afzonderlijk van elkaar te kantelen.

De woonkamer zo open als je wilt

Heeft je woonkamer openslaande tuindeuren of een schuifpui? Dan kies je met JASNO shutters voor een optimale mix van praktisch en mooi. Dankzij de vloeiende railsystemen van JASNO schuif je de shutters moeiteloos terzijde – en weer terug. Onze shutters en houten jaloezieën zijn ook mogelijk bij hoge en brede ramen, serres, erkers en doorgangen in je woonkamer. Of heb je een rond of driehoekig raam? Ook hier zijn veel mogelijkheden met JASNO shutters!

 

Ga verder naar shutters en houten jaloezieën voor de badkamer of vind een dealer in de buurt.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake