Info
Top

Shutters ideaal als kamerscherm of roomdivider

Speel met de indeling. Deel de ruimte in tweeën. Met JASNO shutters creëer je een fraaie en praktische roomdivider in je kamer, zonder dat het een massieve scheiding wordt.

Shutters zijn zo open of gesloten als u wilt

Met de verstelbare lamellen van onze shutters kun je de ruimtes bij elkaar betrekken of scheiden. Open de lamellen voor transparantie en licht, of doe ze dicht voor een intieme sfeer. Ook bepaal je hiermee de hoeveelheid licht in je ruimte. Shutters zijn daarom ideaal als kamerscherm of voor een doorgang in je woonruimte!

Shutters als kamerscherm of roomdivider

 

JASNO Swings als roomdivider

Een roomdivider die niet in de weg zit

Shutters als roomdivider zijn net zo flexibel als jijzelf. Schuif de shutters aan de kant en maak van de ruimte weer één geheel. Afhankelijk van de situatie kun je de roomdivider wegklappen of wegschuiven in een railsysteem. Je kunt de doorgang in de kamer daardoor zo groot maken als je zelf wilt.

Ook verticale lamellen zijn prachtige roomdividers

Swings bieden net als shutters vele mogelijkheden. Schuif de lamellen uit het zicht wanneer je ze niet gebruikt, bepaal zelf de licht inval én geniet van het mooie 3D effect. Dit maakt verticale lamellen ook ideale roomdividers. Door de keuze uit verschillende stoffen en de mogelijkheid twee stoffen te combineren is er altijd een roomdivider van verticale lamellen die past bij jouw interieur.

 

Ga verder naar advies voor speciale raamvormen of vind een dealer in de buurt die je graag verder adviseert.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake