Top

Shutters als kastdeuren 

Shutters doen u misschien denken aan de bekende Franse louvredeuren. Natuurlijk lijken ze op elkaar, maar er zijn ook verschillen: bij shutters zijn de lamellen verstelbaar, bij louvredeuren niet; shutters worden alleen binnen toegepast en louvredeuren ook buiten. Nog een voordeel van shutters in plaats van gewone louvredeuren: ze staan allemaal automatisch in dezelfde stand en u hoeft ze niet meer zelf te lakken in de juiste kleur. Met onze shutters kunt u kiezen uit de JASNO kleurencollectie of het complete palet aan RAL en NCS kleuren.

Stijlvolle louvredeuren

JASNO shutters zijn uitstekend geschikt als louvredeuren in uw huis. Wilt u ze hiervoor gebruiken, dan worden de shutters als louvredeuren op maat gemaakt voor u. Of creëer een stijlvol accent met shutters als kastdeuren! We bieden ook de mogelijkheid om de onderkant van de shutters een dicht paneel te laten zijn, het zogenoemde raised panel. In dat geval heeft u een unieke louvredeur: onder een dicht paneel en boven lamellen!

Shutters als kastdeuren
Shutters als kastdeuren ook met raised panel

Shutters als kastdeuren

Dankzij hun uitstekende ventilerende eigenschappen vormen JASNO shutters ideale kastdeuren bijvoorbeeld voor de inloopkast. Een voordeel van shutters in plaats van louvredeuren: met de beweegbare lamellen regelt u de lichtinval. Ideaal als uw inloopkast geen ramen heeft. Bediening met stokje of met silent view, u kunt zelf beslissen hoe u de shutters gemaakt wilt hebben voor uw kastdeur of louvredeur. U kunt de lamellen ook vast laten zetten zoals bij louvredeurtjes het geval is. 

JASNO shutters passen altijd

Ontwerp de kast van uw dromen: bij de indeling van uw kast hoeft u geen rekening te houden met de breedte van de louvredeuren. Want wij maken onze shutters altijd helemaal voor u op maat. 

 

Ga verder naar shutters als roomdivider of vind een dealer in de buurt.

 

Webdevelopment & design by Fruitcake