Bezoek onze showroom

Showroom

Laat je inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen in onze showroom. We laten je graag alle mogelijkheden zien met onze maatwerk raamdecoratie en kunnen ook direct een inmeetafspraak inplannen.

Onze showroom is open! We verwelkomen je graag met of zonder afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Op zaterdag ben je welkom tussen 11:00 en 16:00 uur. Kom je graag een keer op zondag langs? Bekijk hieronder onze speciale zondagopenstellingen (JASNO sundates).

Liever een videogesprek of advies aan huis met een JASNO adviseur? Ook dat is mogelijk!

De koffie is heerlijk en er wordt echt met je meegedacht. Van een bezoek aan de showroom tot aan de montage.

Henry van Santen

Adres JASNO showroom:

JASNO
Lange Voren 25

5521 DC Eersel

JASNO Sundates

Onze zondag is voor jou! Quality time, dat is waar het tijdens deze "date" op zondag om draait. Samen met een JASNO adviseur gaan jullie op zoek naar de beste oplossing voor jullie situatie met onze shutters, blinds, folds en swings. Echt even de tijd nemen om je woonwensen te bespreken en onze collecties te bekijken in een ontspannen setting met persoonlijk en deskundig advies. Je bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom. De eerstvolgende JASNO sundates is op:

  • Zondag 13 februari 2022

Maak je vooraf een gratis afspraak, dan weet je zeker dat er op het voor jou gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en je niet hoeft te wachten. Heb je tekeningen van jouw huis, maten van je ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee.