Top
Terug naar nieuws

JASNO wint Communication Award Batibouw 2015

JASNO heeft gisterenavond na afloop van de eerste professionele beursdag de Batibouw Communication Award in de wacht gesleept. Deze Communication Award wordt toegekend aan bedrijven voor de beste en efficiëntste beurscommunicatie.  JASNO is gekozen op basis van beste communicatie op het gebied van product en bedrijf in de categorie stands kleiner dan 80 vierkante meter.

Introductie van een nieuw product
Op Batibouw in Brussel  introduceerde JASNO dit jaar een nieuw raambekledingsproduct in haar collectie: JASNO folds. Het ontwerp van deze vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.  Het sluit bovendien naadloos aan bij de bestaande collectie shutters en blinds (houten jaloezieën) van JASNO.

Speciaal ontwerp van de beursstand
JASNO kreeg de award voor zijn communicatie rond de beurs: de uitstraling op de beursstand is een verlengde van de merkidentiteit in kleur, logo,  fotografie, kleding, informatieverstrekking en sfeerbeleving. Bijzonder aan de stand is dat deze is ontworpen door een student van het Sint Lucas in Boxtel (Nederland). Studenten met afstudeerrichting ‘standbouw’ hadden als afstudeeropdracht onze stand te ontwerpen. Dit resulteerde in een fris, sfeervol doch praktisch ontwerp. 

“Wij zijn zeer blij met deze Communication Award,” zegt directeur Jeroen Hermans. “Het bewijst weer dat we de juiste keuzes maken door te blijven investeren in productinnovatie en goede communicatie.”

 

JASNO shutters wint Batibouw prijs
Webdevelopment & design by Fruitcake