Top
Terug naar nieuws

JASNO winnaar BOV trofee 2013

Eigenaren Jeroen Hermans en Simon Sants van JASNO zijn verkozen tot winnaar van de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee 2013, regio Eindhoven en De Kempen.

Volgens juryvoorzitter Tiny Sanders (PSV) tonen de beide prijswinnaars echte passie in hun zakelijke activiteiten. “Ze hebben visie, ze tonen lef, ze weten van aanpakken en grijpen kansen op het juiste moment. Dat is ondernemen,” aldus de jury. De jury vond JASNO uitblinken ten opzichte van de andere finalisten Joost Engels van Engels Logistiek en Johan Faes van Faes Group.

Snel schakelen

De jury was onder de indruk van het feit dat Jeroen en Simon in staat zijn snel te schakelen als dat gewenst is. Zo bouwde JASNO een fabriek in Polen, maar toen bleek dat ze toch beter een Taiwanese fabriek konden inschakelen, werden de Poolse activiteiten even vlug op een laag pitje gezet en ging JASNO in Taiwan aan de slag. “Het bedrijf laat ook mooie financiële resultaten zien. De winnaars hebben de uitdaging opgepakt om een echt consumentenmerk op te bouwen. Hun samenwerking en de wijze waarop ze elkaar aanvullen, is een versterking voor het bedrijf gebleken. JASNO laat ook zien dat een bedrijf tegelijk innovatief en degelijk kan zijn”.

Vereerd

Jeroen Hermans en Simon Sants: “We zijn erg blij dat we de BOV trofee gewonnen hebben! Het is een bijzondere prijs, want het gaat niet om onze producten die we hebben of de marketing om JASNO bekend te maken. Nee, het gaat juist om ons, als eigenaren van JASNO. De prijs is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn met ons bedrijf. De genomen beslissingen in het verleden en de behaalde resultaten laten zien dat het met onze visie wel goed zit. In feite heb je daar de BOV trofee niet voor nodig, maar het blijft een hele eer als andere ondernemers je positief beoordelen!”

Film

Bekijk hier de bedrijfsfilm van JASNO, gepresenteerd tijdens de BOV-finale, maandagavond 25 maart 2013 in het Evoluon in Eindhoven. Meer foto’s en een filmpje van de avond staan ook op de Facebook pagina van JASNO.

Uitreiking

De uitreiking van de trofee vond plaats op 25 maart in het Evoluon in Eindhoven en stond in het teken van talent en de wijze waarop een ondernemer zijn talent over de bühne weet te brengen. Oud minister Jan Kees de Jager was hoofdspreker van de avond.

De jury bestond dit jaar uit Tiny Sanders (PSV), Cees Welten, Ad van Berlo, Marcel Beckers (ING) en William Pijnenburg. De uitreiking van de BOV-trofee is een initiatief van Junior Kamer De Kempen (www.jkdekempen.nl). Meer informatie over deze ondernemersverkiezing is te vinden op www.boveindhoven.nl.

JASNO shutters winnaar BOV trofee 2013
Webdevelopment & design by Fruitcake