Top
Terug naar nieuws

JASNO verhuist naar nieuwe locatie

Het hoofdkantoor van JASNO vestigt zich per 14 april 2014 aan de Lange Voren 25 te Eersel. JASNO verhuist naar een verbouwd pand vanwege de succesvolle groei van de afgelopen jaren. Tevens komt in het nieuwe kantoor een inspirerende showroom.

Groei

"De afgelopen jaren zijn we zodanig gegroeid qua medewerkers en collectie, dat meer ruimte een must werd. We hebben enkele jaren geleden al het pand naast het huidige kantoor aan de Lange Voren gekocht met de wens de beleving van JASNO en haar raamdecoratie te kunnen ervaren in een pand wat de merkbeleving versterkt”, vertelt Simon Sants, mede-eigenaar van JASNO. Afgelopen september heeft JASNO daarom interieurarchitect Toine van den Berg de opdracht gegeven om het gebouw grondig te verbouwen. Het oude pand aan de Koperslager 1 blijft in gebruik als magazijn.

Nieuw kantoor

"Ons nieuwe kantoor is licht, ruim en inspireert zowel onszelf als onze klanten. Nu zijn er meer dan genoeg werkplekken voor ons team. Bovendien wilden we graag een showroom waarin zakelijke relaties en consumenten onze raamdecoratie kunnen beleven. Een van de eisen waarin Toine prima geslaagd is, is bezoekers het ‘wow-gevoel’ van onze producten meegeven", aldus Sants. "Ons nieuwe kantoor biedt nu de mogelijkheid dealertrainingen, events en workshops te organiseren. En we zijn nog steeds goed bereikbaar vanwege de ligging vlakbij de A67."

Over JASNO

JASNO levert shutters, houten binnenluiken met verstelbare lamellen en blinds, houten jaloezieën. JASNO is actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Polen en Zweden. Het bedrijf is opgericht in 2002 en de afgelopen jaren gegroeid naar zo’n 25 medewerkers. Eigenaren Jeroen Hermans en Simon Sants zijn in maart 2013 verkozen tot winnaar van de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee 2013, regio Eindhoven en De Kempen.

Hoofdkantoor JASNO shutters en jaloezieën
Webdevelopment & design by Fruitcake