Top
Terug naar nieuws

JASNO shutters voldoen aan norm lichtdichtheid NHC

De Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) heeft geconstateerd dat de shutters en blinds van JASNO qua lichtdichtheid binnen de basisnormering vallen voor hotels tot en met een 5-sterren classificatie. Daarnaast kunnen hotels door het toepassen van shutters of blinds ook extra punten behalen vanwege hun onderscheidendheid ten opzichte van andere raamdecoratie.

De houten binnenluiken en jaloezieën van JASNO voldoen aan de eisen die het NHC stelt bij norm 401 en 402 in het classificatiesysteem. De constatering van de NHC wil overigens niet zeggen dat alle merken shutters en blinds voldoen aan de norm. De wijze van afwerking en montage van de producten speelt een belangrijke vorm bij de mate van lichtdichtheid.

JASNO is blij met de conclusie van de NHC. Naast de gegarandeerde lichtdichtheid zijn shutters en blinds ook zakelijk gezien een goede keuze voor de hotelbranche. Ze zijn eenvoudig schoon en stofvrij te houden wat bijdraagt aan het voorkomen van allergische klachten. Bovendien zijn ze sfeerverhogend en onderscheidend ten opzichte van de nog veelal toegepaste gordijnen.

Naast de verschillende hotelkamers die JASNO al heeft voorzien van shutters, blijken ze ook in trek voor vergader- en conferentieruimten, omdat de lichtinval heel gericht geregeld kan worden.

JASNO shutters voldoen aan norm lichtdichtheid NHC
Webdevelopment & design by Fruitcake