Info

Nieuws 

Verrassingsbezoek voor 101-jarige vader en dochter bij JASNO creations

Verrassingsbezoek voor 101-jarige vader en dochter bij JASNO creations

Nietsvermoedend worden opgehaald met een prachtige oldtimer om vervolgens te arriveren bij het werk van je dochter. Het overkwam de 101-jarige Giel Langens afgelopen dinsdag. Net als zijn dochter Maria van der Heijden werd hij blij verrast met een onverwacht bezoek aan JASNO creations. 

Nieuwe collectie JASNO swings, verticale lamellen

JASNO introduceert haar vernieuwde swings collectie

Als leverancier van op maat gemaakte raamdecoratie speelt JASNO in op de wensen van de consument. Met pvc lamellen in diverse kleuren en patronen voegt JASNO een nieuw materiaal toe aan de swings collectie. Ook het assortiment van de luxe stof trevira cs is uitgebreid. Met deze nieuwe collectie zijn swings toe te passen in vele interieurstijlen.

Aqualine shutters perfect voor in de badkamer

Aqualine shutters: spatwaterproof shutters

Spatwaterproof, hét kenmerk van de nieuwste JASNO shutters. De waterproof lak op deze kunststof shutters beschermt tegen vocht. De stijlvolle Aqualine shutters zijn daardoor een perfecte oplossing voor ramen in vochtige ruimtes, zoals badkamers, wellnessruimtes en keukens.

Nederlandse squashdames naar Parijs

Het zag er even naar uit dat de dames niet konden deelnemen aan de wereldkampioenschappen squash. Hoewel de meiden eerder dit jaar een derde plaats bereikten tijdens het EK, was er vanuit de squashbond helaas geen geld beschikbaar om deel te kunnen nemen aan het kampioenschap in Parijs.

Begin september lanceerden de speelsters Milja Dorenbos, Milou van der Heijden, Natalie Grinham, Sanne Veldkamp en Tessa ter Sluit de ludieke campagne ‘Road to Paris’ om deelname aan de kampioenschappen te kunnen financieren. De (financiële) steun van hoofdsponsor JASNO heeft dit mede mogelijk gemaakt.

Kindveiligheid van hoogste belang bij JASNO

Kindveilige raamdecoratie vinden we bij JASNO uiterst belangrijk. Kinderen kunnen namelijk verstrikt raken in de lus van trekkoorden en kettingen waarmee de raambekleding bediend wordt. 

Speciaal voor de vouwgordijnen en verticale lamellen hebben we de kindveilige hanger laten ontwikkelen. Deze met een octrooi bezegelde hanger wordt bevestigd aan de bedieningsketting. De hanger snijdt de ketting door wanneer er druk op de lus komt en voorkomt hiermee verstrikking. 

JASNO swings verticale lamellen wit kantoor

GIO award voor JASNO swings

JASNO heeft een Goed Industrieel Ontwerp (GIO) Award 2016 gewonnen voor de JASNO swings. Deze verticale lamellen zijn door JASNO ontwikkeld in samenwerking met GBO.

Nederlands Dames Squash Team

Oranje squashdames via JASNO naar WK

Via een ludieke crowdfundingsactie kunnen de Nederlandse squashdames alsnog meedoen aan het wereldkampioenschap squash voor landenteams dat van 28 november tot en met 3 december 2016 plaatsvindt in

JASNO vouwgordijnen

NIEUW bij JASNO: verduisterende vouwgordijnen

 

Folds van JASNO zijn uniek ontworpen vouwgordijnen van geweven papier met houten latten. Vanaf nu ook in een volledig verduisterende variant verkrijgbaar. Deze black-out vouwgordijnen zijn ideaal voor de ramen in de slaapkamer.

JASNO bij Booming Brabant

JASNO bij Booming Brabant - Omroep Brabant

Booming Brabant, een programma op Omroep Brabant dat elke week laat zien wat er speelt in de Brabantse economie. Het toont een kritische blik, maar deelt ook vol trots Brabantse innovaties. Ook de start-up JAM, waar JASNO mee samenwerkt, hoort bij deze trotse innovaties.

JASNO swings verticale lamellen wit kantoor

JASNO wint iF Award 2016!

JASNO heeft een internationale iF Product Design Award 2016 in de wacht gesleept. JASNO won een award in de categorie “Textiles/Wall/Floor” met de JASNO swings. Deze verticale lamellen maar dan nét even anders, zijn ontwikkeld in samenwerking met GBO uit Helmond.

Het is een eer om deze prestigieuze award in ontvangst te nemen voor onze JASNO swings,” zegt Jeroen Hermans, directeur JASNO. “We hebben dit product ontwikkeld vanuit de gedachte om iets nieuws te brengen, waarbij we ons voortdurend afgevraagd hebben of iets beter kan en of het nog past in de huidige tijd”.

JASNO shutters jaloezieën app iPhone Android

De gratis JASNO app is vernieuwd

JASNO app visualiseert shutters én jaloezieën

Onze gratis app is vernieuwd! Met de app kon je al een foto van ramen voorzien van shutters. Nieuw is de optie om ook houten jaloezieën te visualiseren. Kies een kleur, lamelbreedte of ladderband. Snel en realistisch zie je hoe jaloezieën (of toch shutters) in je interieur ogen. Handig - voor als je (nog...) geen JASNO raamdecoratie hebt en je afvraagt hoe het bij jou thuis staat. Of twijfelt over net dat ene raam...

Omleiding JASNO 26-28 juni 2015

Bereikbaarheid JASNO 26-28 juni 2015

Van vrijdag 26-06 om 5:00u ‘s ochtends tot maandag 29-06 om 5:00u wordt de reguliere toegangsweg naar industrieterrein De Haagdoorn afgesloten.  

Voor autoverkeer is er een alternatieve route via de Hertstraat. Deze weg ligt tussen de achterzijde van de Haagdoorn en de snelweg A67. De toegang tot De Haagdoorn is deze dagen via de “Calamiteiten” poorten. U kunt JASNO bereiken door de omleidingsborden te volgen naar 'De Haagdoorn'. Zie ook het kaartje.

JASNO swings wit verticale lamellen kantoor

Nieuw van JASNO: verticale lamellen met een verrassend effect

Sfeervol, praktisch en eigentijds: lamellen in het interieur… anno 2015 ‘mag’ het weer. JASNO breidt de collectie uit met verticale lamellen. Uniek aan deze zogeheten ‘JASNO swings’ is dat ze in diverse verrassende 3D standen gedraaid kunnen worden. Om en om, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen. Zonlicht en privacy regelen in huis of kantoor is in één handomdraai mogelijk.  

JASNO shutters wint Batibouw prijs

JASNO wint Communication Award Batibouw 2015

JASNO heeft gisterenavond na afloop van de eerste professionele beursdag de Batibouw Communication Award in de wacht gesleept. Deze Communication Award wordt toegekend aan bedrijven voor de beste en efficiëntste beurscommunicatie.  JASNO is gekozen op basis van beste communicatie op het gebied van product en bedrijf in de categorie stands kleiner dan 80 vierkante meter.

Introductie van een nieuw product
Op Batibouw in Brussel  introduceerde JASNO dit jaar een nieuw raambekledingsproduct in haar collectie: JASNO folds. Het ontwerp van deze vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.  Het sluit bovendien naadloos aan bij de bestaande collectie shutters en blinds (houten jaloezieën) van JASNO.

JASNO showroom en hoofdkantoor

Bezoek onze showroom tijdens JASNO op zondag!

Wilt u graag alle JASNO producten bij elkaar bekijken? Twijfelt u of shuttersvouwgordijnen of houten jaloezieën wel bij úw interieur passen?  Heeft u interesse in het aanschaffen van JASNO raambekleding maar wilt u eerst nog wat meer informatie? Bent u benieuwd naar de makers van...? 

Kom dan naar JASNO op zondag! Regelmatig houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die zich oriënteren op JASNO raambekleding. Kom langs tussen 11.00-16.00 uur in onze showroom om u te laten adviseren over de JASNO producten. Meer informatie vindt u hier.

JASNO Folds - vouwgordijnen met Dutch Design

JASNO breidt collectie uit met vouwgordijnen

In september 2014 introduceert JASNO een nieuw raambekledingsproduct in haar collectie: vouwgordijnen. De JASNO Folds worden als eerste gepresenteerd tijdens de Woonbeurs Amsterdam aan het grote publiek. Het ontwerp van de vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.

Nieuwe website JASNO shutters en houten jaloezieën

Nieuwe website live

JASNO heeft een nieuwe website gelanceerd, helemaal verfrist en vernieuwd. Op onze website presenteren we al het moois wat JASNO te bieden heeft. 

Blader door de inspiratiemodule en laat je uitgebreid inspireren met de verschillende toepassingen van onze shutters. Of bekijk de mogelijkheden met onze blinds, jaloezieën. Wat dacht je bijvoorbeeld van blinds in een badkamer, shutters in een erker met glas in lood of shutters op een draaikiepraam?

Hoofdkantoor JASNO shutters en jaloezieën

JASNO verhuist naar nieuwe locatie

Het hoofdkantoor van JASNO vestigt zich per 14 april 2014 aan de Lange Voren 25 te Eersel. JASNO verhuist naar een verbouwd pand vanwege de succesvolle groei van de afgelopen jaren. Tevens komt in het nieuwe kantoor een inspirerende showroom.

Nieuwe kleurencollectie houten jaloezieën

Nieuwe kleurencollectie houten jaloezieën

JASNO introduceert nieuwe kleuren voor houten jaloezieën (blinds). Naast de bestaande wittinten, zwart en beitskleuren is er nu ook een aantal populaire en trendy interieurkleuren aan de collectie toegevoegd.

JASNO shutters winnaar BOV trofee 2013

JASNO winnaar BOV trofee 2013

Eigenaren Jeroen Hermans en Simon Sants van JASNO zijn verkozen tot winnaar van de Beste Ondernemers Visie (BOV) trofee 2013, regio Eindhoven en De Kempen.

Volgens juryvoorzitter Tiny Sanders (PSV) tonen de beide prijswinnaars echte passie in hun zakelijke activiteiten. “Ze hebben visie, ze tonen lef, ze weten van aanpakken en grijpen kansen op het juiste moment. Dat is ondernemen,” aldus de jury. De jury vond JASNO uitblinken ten opzichte van de andere finalisten Joost Engels van Engels Logistiek en Johan Faes van Faes Group.

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.