Info
Top

JASNO blinds: houten jaloezieën

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze jaloezieën laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom! Hoe dat kan? Onze houten blinds worden gemaakt van het duurzame Paulownia hout. De Paulownia boom, ook wel ‘prinsessenboom’ genoemd, is in de meeste gevallen aangeplant door de mens en dus een duurzame keuze. We zagen de lamellen ‘kwartiersgewijs’ uit de boomstam. Hierdoor krijgen we mooie, lange, rechte lamellen.

Uniek aan onze blinds is dat de ladderkoorden aan de voor- en achterzijde van elke lamel lopen in plaats van door gaatjes midden op de lamellen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend, hebben ze een strakke uitstraling en bieden nog meer privacy. Deze zogenoemde privacy-uitvoering is de standaard. Je kunt de jaloezieën ook afwerken met decoratief ladderband in verschillende kleuren en dessins.

Creëer je eigen stijl met JASNO blinds

Kies uit verschillende collecties, lamelbreedten, ladderbanden of ladderkoorden en personaliseer zo je blinds. Iedere collectie heeft een uniek kleurenpalet. Wil je witte of liever zwarte jaloezieën? Of toch een kleur ertussenin? Dat kan! Kies uit verschillende lak-, beits- en matte oliekleuren uit de JASNO-collectie.  De kleuren en lamelbreedten matchen grotendeels met die van onze shutters, ideaal dus om shutters en jaloezieën in één project met elkaar te combineren. En natuurlijk passen de blinds ook perfect bij onze folds en verticale lamellen.

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

 

JASNO blinds slaapkamer

 

Wat kosten jaloezieën?

De prijs verschilt per collectie. Kort gezegd: blinds zijn leverbaar vanaf €180,- per m2. Neem voor een offerte op maat contact op met een van onze vakkundige dealers. Je kunt ook zelf een prijsindicatie berekenen. De dealer komt altijd bij je thuis inmeten, zodat je verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.

Of vul de maten van jouw ramen in op onze prijsindicatietool

 

 

Waar koop ik blinds?

Dealers in heel Europa verkopen onze blinds. In de showroom van de dealer kun je onze maatwerk raamdecoratie zien en krijg je advies. Prettig: de deskundige dealer meet bij je thuis de ramen én monteert de blinds.

 

JASNO blinds slaapkamer
JASNO blinds eetkamer

 

Welke soorten jaloezieën zijn er?

De collectie van JASNO blinds bestaat uit houten jaloezieën met een lak-, beits- of matte olielaag.

JASNO blinds zijn echter geen gewone jaloezieën. De kwaliteit van JASNO jaloezieën herken je aan de vele doordachte details – die andere jaloezieën vaak niet hebben. Kleine dingen, die een wereld van verschil maken.

Pluspunten van de JASNO blinds:

 • Materiaal: lamellen gemaakt van Paulownia hout. Deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur geeft de jaloezieën een exclusieve uitstraling.
 • Kleuren: 33 kleuren verdeeld over 3 collecties.
 • Lamelbreedtes: 50 of 63 mm.
 • Lakafwerking: de houten blinds zijn afgewerkt met een speciale lak, waardoor ze ook geschikt zijn voor in de badkamer (damp en incidenteel spatwater). De zijkanten van de houten lamellen worden standaard meegelakt.
 • Trapeziumvormige onderlat: bij gesloten stand valt deze weg achter de onderste lamel, wat zorgt voor een rustiger beeld. Bovendien raakt de onderlat de vensterbank niet, waardoor er geen lelijke krassen op de vensterbank ontstaan.
 • Koorden: lopen aan de voor- en achterzijde van elke lamel in plaats van door gaatjes midden op de lamellen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend, hebben een strakke uitstraling en bieden nog meer privacy. Deze zogenoemde privacy-uitvoering is de standaard bij jaloezieën zonder decoratief ladderband. Je kunt de jaloezieën ook afwerken met decoratief ladderband in verschillende kleuren en dessins.
 • Bedieningskoord: de kleur van het bedieningskoord wordt afgestemd op de kleur van de lamellen. Bepaal zelf aan welke kant we de koorden bevestigen. De houten koordknopjes krijgen dezelfde kleur als de lamellen.
 • Bovenbak: standaard worden de JASNO blinds geleverd met een stalen bovenbak. Kies in vochtige ruimtes zoals de badkamer voor een roestwerende aluminium bovenbak.
 • Houten frontlijsten: bedek de aluminium of stalen bovenbak met een houten frontlijst. Keuze uit verschillende modellen.
 • Afmetingen: je kunt met onze blinds letterlijk alle kanten op. JASNO blinds in een lakkleur zijn maximaal 304 cm hoog en breed. Wil je ze in een beitskleur of met matte olielaag, dan is de maximale breedte 243 cm en de maximale hoogte 304 cm.

 

JASNO blinds woonkamer vtwonen
JASNO blinds keuken
JASNO blinds bad

Lak- en beits jaloezieën

Onze houten lak-en beits jaloezieën zijn vervaardigd uit het duurzame Paulownia hout, een lichte houtsoort. De subtiele nerfstructuur van dit hout geeft de blinds een exclusieve uitstraling.

 • Kies uit 26 verschillende kleuren.
 • Kies uit lamelmaat 50 of 63 mm.
 • Kies uit privacykoord of ladderband.
 • Dankzij de krasvaste, vocht- en UV-bestendige lakafwerking geschikt voor ramen in de badkamer.
 • Leverbaar vanaf €180,- per m2.

 

JASNO blinds bad
JASNO blinds keuken

 

Matte olie jaloezieën

Onze jaloezieën met een matte olielaag zijn ook vervaardigd uit het duurzame Paulownia hout. De matte olielaag over deze lamellen versterkt de structuur van het hout, waardoor ze met hun natuurlijke look extra sfeer toevoegen aan je interieur.

 • Kies uit 7 kleuren.
 • Kies uit lamelmaat 50 of 63 mm.
 • Privacykoord of ladderband.
 • Leverbaar vanaf €270,- per m2.

 

Waarom blinds van JASNO?

Kies je JASNO, dan kies je voor duurzaamheid, service, kwaliteit en comfort. Je krijgt daarom standaard 3 jaar garantie op fabricage- en montagefouten.

Je onderhoudt de blinds eenvoudig door ze schoon te maken met een duster of plumeau. Hardnekkig vuil is met een licht vochtige doek te verwijderen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, want die kunnen de lak aantasten.

De JASNO blinds zijn anders dan andere jaloezieën en daar zijn we trots op! 

 

 

 

Webdevelopment & design by Fruitcake