JASNO sundates: quality time op zondag

De zondag: een dag waarop eigenlijk niets moet. Vroeger een ‘verplichte’ rustdag, tegenwoordig een dag waarop we doen waar we zin in hebben. De praktische dingen zijn vaak al afgevinkt op de zaterdag en er is volop ruimte om alles wat meer tijd en aandacht te geven. Ook is het een dag om jezelf een beetje te verwennen. Welverdiend na een drukke week!

Plan een JASNO sundate

Het is tenslotte zondag

We weten ook dat een zondag het uitgelezen moment is om eens te gaan oriënteren op een nieuwe inrichting voor je huis. Iedereen kent het wel: het rondje woonboulevard. Beetje rondkijken en er meteen achter komen dat toch wel heel veel mensen vandaag hetzelfde plan hebben bedacht. Vaak ontbreekt het tijdens dit soort middagen aan een warm welkom, om over persoonlijke aandacht nog maar te zwijgen. Je sluit de middag af met de geijkte woorden: “we komen nog wel eens terug”. Eigenlijk heel jammer, want je was je dag zo fijn begonnen!

Onze zondag is voor jou: JASNO sundates

Dat moet toch anders kunnen vinden wij van JASNO. Inspiratie opdoen en advies inwinnen voor je woning moet wat ons betreft een feestje zijn. Om die reden hebben we de JASNO sundates in het leven geroepen. Op vaste momenten in het jaar is onze zondag helemaal voor jou! 

Plan heel eenvoudig een sundate in met een JASNO-adviseur naar keuze in onze showroom te Eersel. Na een warm welkom met een glaasje bubbels staat je persoonlijke ‘date’ al voor je klaar. Quality time, dat is waar het tijdens deze afspraak om draait. Echt even de tijd nemen om elkaar te leren kennen, je wensen te overleggen en onze collectie te bekijken in een ontspannen setting. Jouw persoonlijke JASNO-adviseur geeft je graag deskundig advies en denkt mee om zo tot de beste oplossing te komen voor jouw woonwensen. Uiteraard is er aan alles gedacht om er echt een verwenmoment van te maken. Goede wijnen, verrukkelijke versnaperingen, een goodiebag en een in stijl aangeklede showroom. Een JASNO sundate is als een perfecte eerste date dus (zonder die ongemakkelijke spanning)! En meteen een heerlijk zondags uitje.

We hebben ontzettend veel zin om je te mogen verwelkomen op de eerste sundate op 30 mei a.s. tussen 11:00u en 16:00u. Je kunt je inschrijven via www.jasno.nl/sundates of binnenlopen zonder afspraak. Wij blokken onze agenda alvast!