Info

 

JASNO blinds: houten jaloezieën

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. Onze lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden.

Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze jaloezieën passen altijd in het interieur. En altijd helemaal op maat gemaakt.

JASNO blinds slaapkamer

Creëer je eigen stijl met JASNO blinds

Je kunt met onze blinds letterlijk alle kanten op. JASNO blinds in een lakkleur zijn maximaal 308 cm breed en 304 cm hoog. Wil je ze in een beitskleur of met matte olielaag, dan is de maximale breedte 244 cm en de maximale hoogte 304 cm.

Personaliseer je blind en kies uit:

  • Verschillende lak- en beitskleuren uit de JASNO-collectie, dezelfde trendy interieurkleuren als de shutters. Of laat de blinds lakken met een matte olie voor een nog natuurlijker resultaat. Ook in RAL classic-, F&B- en NCS-kleuren leverbaar.
  • Nieuw: Ladderband in verschillende breedtes; de smalle band van 10mm, standaard (25mm) of extra breed (38mm).
  • Ladderkoord met standaard ponsgaten of de unieke privacy-uitvoering waarbij de ladderkoorden aan de voor-en achterzijde van elke lamel lopen. Hierdoor zijn de jaloezieën extra verduisterend en bieden nog meer privacy.
  • Lamelbreedte 50 of 63 mm.
  • Nieuw: Onze blinds zijn ook gemotoriseerd verkrijgbaar, zowel met ladderkoord als met ladderband!
JASNO blinds slaapkamer
JASNO blinds eetkamer

Wat kosten jaloezieën?

Blinds zijn leverbaar vanaf €180,- per m2. Je kunt op onze website een eenvoudige prijsindicatie berekenen. Voor een nauwkeurige offerte ben je bij onze vakkundige dealers aan het juiste adres. Onze dealer komt altijd bij je thuis, zodat je verzekerd bent van goed advies én perfect gemonteerde raambekleding.


Tip: Liever zelf meten en monteren? JASNO blinds kun je ook bestellen in onze webshop.

JASNO blinds woonkamer vtwonen
JASNO blinds keuken
JASNO blinds bad

 

Download de shutters APP en zie hoe shutters voor jouw raam staan

Met onze gratis APP visualiseer je hoe shutters en houten jaloezieën bij je thuis voor de ramen staan.


 

 

Waarom jaloezieën van JASNO?

Kies je JASNO, dan kies je voor duurzaamheid, service, kwaliteit en comfort tot in het kleinste detail.

Zo trekken JASNO blinds niet krom, hebben ze altijd een stalen bovenbak en een trapeziumvormige onderlat. Deze onderlat valt bij gesloten toestand achter de onderste lamel weg, waardoor je geen lelijke krassen op de vensterbank krijgt.

Standaard krijg je 3 jaar garantie op fabricage- en montagefouten. Onze blinds zijn bovendien eenvoudig te onderhouden. En natuurlijk altijd op maat gemaakt.

Overtuigd van de mogelijkheden? Er is altijd een deskundige dealer in de buurt die je graag adviseert over de mogelijkheden en het volledige proces van inmeten tot monteren verzorgt. Ook prettig: je kunt JASNO blinds ook zelf monteren als je ze bestelt in onze webshop.

 

 

Webdevelopment & design by Fruitcake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.