Info
Top

De montage van shutters

JASNO biedt vier opties voor de montage van shutters. Welke je kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening, of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Je krijgt een deskundig advies van jouw JASNO dealer over welke montagewijze bij jou thuis de beste is. Opmeten en monteren hoef je niet zelf te doen, dit doet de dealer vakkundig.

  • Op het kozijn: bij deze montage valt de shutter het diepste weg in de muuropening. De montagelat waar de shutterpanelen aan vast zitten, wordt direct op het kozijn bevestigd.  
  • Binnen de muuropening: de montagelat wordt bij deze oplossing aan de binnenmuur bevestigd. De shutter kan op de vensterbank dicht bij het raam geplaatst worden of juist helemaal naar voren gehaald worden (bijvoorbeeld bij draaikiepramen). Als de muren niet helemaal haaks zijn, kan deze montage toch worden toegepast.
  • Met een R-frame: montage binnen de muuropening met een R-frame is ideaal bij oneffenheden als de raamopening niet haaks is.   
  • Op de muur: als montage binnen de muuropening niet mogelijk is, kunnen de shutters op de muur worden gemonteerd. Ook met deze montage kun je een zeer fraai resultaat bereiken.
Webdevelopment & design by Fruitcake